• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuluda elektrik kesintisi
28 Haziran 2010 Pazartesi 16:20

Kulu'da elektrik kesintisi

Kulu'da son günlerde artan elektrik kesintileri vatandaşların tepkisini çekiyor
     Elektrik kesintisinden şikayet eden vatandaşlar, ilçenin büyük bölümünde yapılan elektrik kesintileri nedeniyle zor günler yaşadıklarını söyledi.
     Vatandaşlar, ''Kışın elektrik kesildiğinde yetkililer hava şartlarından kaynaklandığını ve elektriğin50 kilometre mesafeden geldiğini ve arızaların doğal olduğunu söylüyorlardı. Şimdi, yaklaşık 10 trilyon lira para harcanarak Dinek Mahallesine şalt merkezi kuruldu. Buna rağmen günde yaklaşık 10 kez kesintiyi bildirmek üzere aradığımızda diyecek bir şey de bulamıyorlar. Bu kesintileri anlayamıyoruz'' dedi.
     Yetkililer, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, ilçe genelinde meydana gelen arızaların sebebini araştırarak en kısa sürede gidereceklerini belirtti.
     Bu arızaların meydana gelmesinde ve giderilmesinde birinci etkenin MEDAŞ'ın ihalesi sonucu ihaleyi kazanan yeni firmanın tam teşekküllü çalışmaması olduğunu ileri süren yetkililer, ilçeye yapılan yeni enerji trafosunun faaliyete geçirilmesinde yaşanan aksaklıkların da kesintilere neden olduğunu ifade etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA