• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kulu sokaklarına renkli şemsiyeler
22 Mayıs 2016 Pazar 15:09

Kulu sokaklarına renkli şemsiyeler

Konya’nın Kulu ilçesinde, özel bir rehabilitasyon merkezi tarafından engelli öğrenciler için kurum içerisindeki sokaklara renkli şemsiyeler asıldı.

 Kulu Berem Dede Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurum içerisindeki sokaklarını rengarenk şemsiyelerle donattı. Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Özcan Küçükerdoğan, Avrupa ve Türkiye’nin çeşitli kentlerinde belediyelerin sokaklarına şemsiyelerle yaptığı renk cümbüşünden esinlenerek, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi bahçesinin şemsiyelerle donatarak veli ve öğrencilere sunduklarını belirtti.

Rengarenk şemsiyelerle donatmalarındaki amaçlarının engelli çocukların renklerle bağlantısını kurmak olduğunu belirten Küçükerdoğan, Türkiye’de sadece Antalya, Malatya ve Çankırı’da belediyeler tarafından yapılan şemsiye sokak süslemelerinin, Konya’da ilk olduğunu söyledi. Küçükerdoğan, Türkiye genelinde de kurumları tarafından yapılan ilk şemsiye sokak uygulamasında 80 adet çeşitli renkte şemsiye kullandıklarını kaydetti.

Berem Dede Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini komple yenilemeye, güzelleştirmeye çalıştıklarını ifade eden Küçükerdoğan, “Açıkçası kendimizle yarışıyoruz. Öğrenciler için gerekli ne ise maddiyattan kaçmadan yapıyoruz. Kurumumuz 46 çalışan personel ile 400 öğrenciye hizmet veriyor. Öğrencilerimizin memnuniyeti, yüzlerindeki tebessüm, bizleri de mutlu ediyor. Onlar için daha çok şey yapma gereksinimi hissettiriyoruz. Mutlulukları gözlerinden ve bilhassa hal ve hareketlerinden açıklıkla anlaşılıyor” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA