• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kulu heyetinden Başkan Korkmaza ziyaret
20 Şubat 2012 Pazartesi 16:44

Kulu heyetinden Başkan Korkmaz'a ziyaret

Kulu Girişimci İş Adamları Derneği (KUGİAD) Yönetim Kurulu ve Kululu heyet MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaza nezaket ziyaretinde bulundu.
Kulu Girişimci İş Adamları Derneği (KUGİAD) Yönetim Kurulu ve Kulu’lu heyet MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Konya Şubesi Genel Kurulunun ardından güven tazeleyen MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kulu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Önder Özsoy Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Pektaş, Murat Demirok, Abdurrahman Çağlayan, Hüsamettin Kargın ile Kulu Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abuderda Taylan Yönetim Kurulu Üyesi Kamber Demirok ve Kulu Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş’tan oluşan Kulu’lu heyet MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Kulu’lu iş adamlarının sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. Aslan Korkmaz’ın MÜSİAD’da yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı desteklerini belirten heyet adına konuşan KUGİAD Başkanı Önder Özsoy,  “Kulu ilçesi olarak bir hemşerimizin önemli bir görevde olması bizleri memnun ediyor. Konya’nın önemli ilçelerinden birisi olan Kulu iş adamları ile birlik ve beraberliğini devam ettiriyor. Biz de Aslan beyin tüm çalışmalarında hemşerileri olarak sonuna kadar yanındayız” dedi.

Hemşerilerinin kendilerine olan güveninden dolayı çok mutlu olduğunu belirten MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da Kulu için çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Birlik ve beraberliğin bu tür görevlerde önemine değinen Korkmaz, “Hemşerilerimin bana verdiği destek çalışmalarımızda daha özverili olmamızı sağlıyor. Konya’nın tüm ilçeleri bizim için önemli ancak, memleketimiz Kulu’nun yeri muhakkak ayrı oluyor. Biz de Kulu için tüm faaliyetlerde çalışmayı kendimize borç biliyoruz” dedi.

MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Erkuş’un da hazır bulunduğu ziyaret Kulu ile ilgili çalışmalar ve gelinen nokta hakkında istişare ile son buldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA