• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Küçükkendirci 2013 hedeflerini açıkladı
28 Aralık 2012 Cuma 18:05

Küçükkendirci 2013 hedeflerini açıkladı

Konya Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, son yıllarda yapılan sağlık yatırımları sayesinde Konya'nın ''Sağlık Üssü'ne dönüştüğünü söyledi.

Sağlık alanında Konya'nın 2012 yılını değerlendiren Küçükkendirci, 2013 yılı hedeflerini ve projelerini açıkladı.

Küçükkendirci, devam eden hastane inşaatlarının bir an önce bitirilmesi için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 2013 yılı hedeflerini ve çalışma stratejilerini hazırladıklarını söyledi.

Akşehir, Ereğli, Karapınar, Seydişehir, Ilgın, Beyşehir ve Çumra Devlet Hastanesi inşaatlarının hızla devam ettiğini aktaran Küçükkendirci, Konya Numune Hastanesi ve Konya Diş Hastanesi inşaatlarının da tamamlanmasıyla, Konya'nın sağlık alanında bir çok şehre örnek alacağının altını çizdi.

Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi'nin (AMATEM) 2013'te faaliyete geçeceğini ifade eden Küçükkendirci, şunları kaydetti:

''Gençlerle ilgili yapılan araştırmalar bize uyuşturucu kullanımı konusunda çok duyarlı davranmamız gerektiğini ortaya koymaktadır.

AMATEM'in faaliyete geçmesiyle birlikte madde bağımlılığıyla mücadelenin sağlık ayağı tamamlanmış olacak. Son yıllarda yapılan sağlık yatırımları sayesinde Konya adeta 'Sağlık Üssü'ne dönüştü.''

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA