• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Küçük ressamlar resim sergisini gezdi
30 Mart 2012 Cuma 11:32

Küçük ressamlar resim sergisini gezdi

Meram-Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Resim Kulübü öğrencileri Ressam Yeşim Ermiş Kayanın, geçtiğimiz günlerde Güzel Sanatlar Galerisinde açtığı resim sergisini gezdiler.
Meram-Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Resim Kulübü öğrencileri Ressam Yeşim Ermiş Kaya’nın, geçtiğimiz günlerde Güzel Sanatlar Galerisinde açtığı resim sergisini gezdiler.
 
Merve Eğitim kurumları bünyesinde yer alan Meram Abdullah Aymaz İlköğretim okulunda kültürel etkinlikler çevresinde Görsel Sanatlar Resim Kulübü öğrencileri,  geçtiğimiz günlerde ilk kişisel resim sergisini Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açan Ressam Yeşim Ermiş Kaya’nın  “Yeni-Eskiler” isimli resim sergisini gezdiler.
 Gezi de ressam Yeşim Ermiş kaya, öğrencilere yaptığı resimler hakkında tek tek bilgi aktardı
 Okul Görsel Sanatlar Koordinatörü Yasin Özer, “ Hafta içinde basında yer alan resim sergisi açılışını öğrenmemizin ardından öğrencilerimizle birlikte bu sergiyi gezme kararı verdik. Resim Kulübü öğrencileriyle birlikte ressam Yeşim Ermiş Kaya’nın sergisine gittik ve ressamdan yaptığı tablolar hakkında bilgiler aldık. Bu resim sergisi gezisi öğrencilerimiz açısında güzel oldu, hem de bir ressam ile tanışma imkânı buldular.”dedi
 Ressam Kaya ise “ Merve- Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu resim kulübü öğrencileri ve öğretmenleri Yasin Özer’in sergimi ziyaret etmeleri beni mutlu etmiştir. Geleceğin minik ressamlarına resimlerim hakkında bilgi vermek ayrıca bir mutluluk verdi bana.” Dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA