• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KTOnun organizasyonula Almanya fuarı
24 Nisan 2012 Salı 12:07

KTO'nun organizasyonula Almanya fuarı

Konya elektrik sektörü Almanyada fuarda buluştu. Konya Ticaret Odasının organizasyonuyla 36 kişilik Konya heyeti Frankfurt Uluslararası Aydınlatma ve Mimari Çözümler Fuarına (Light+Building 2012)..
Konya elektrik sektörü Almanya’da fuarda buluştu. Konya Ticaret Odası’nın organizasyonuyla 36 kişilik Konya heyeti Frankfurt Uluslararası Aydınlatma ve Mimari Çözümler Fuarı’na (Light+Building 2012) katıldı. Almanya’da düzenlenen fuar gezisine katılan Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk fuara katılan Türk firmaların standını ziyaret etti.

Konya Ticaret Odası’nın organizasyonuyla Konya Ticaret Odası 31. Meslek Komitesi, Konya Elektrikçiler Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Konya Temsilciliği’nden 36 kişilik heyet, alanında dünyanın en büyük fuarı olarak bilinen Almanya'nın Frankfurt kentinde 15-20 Nisan tarihinde gerçekleştirilen Uluslararası Aydınlatma ve Mimari Çözümler Fuarı’na (Light-Building 2012) katıldı. 240 bin metrekarelik alanda 50'den fazla ülkeden 2200 firmanın katılımıyla düzenlenen dünyanın en büyük aydınlatma fuarına katılan Konya heyetine, Messe Frankfurt Türkiye Genel Müdürü ve Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Aleksandar Medjedovic fuar hakkında sunum yaptı.
Fuar ziyaretini değerlendiren Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Konya elektrik sektörünün fuar organizasyonu kapsamında bir araya geldiğini ifade ederek “Şehrimizdeki sektörlerin gelişimi açısından tüm kurumlarımızla birlik içerisinde çalışmalarda bulunmaya büyük önem vermekteyiz. Bu açıdan Konya’daki elektrik sektörü ile ilgili kurumlarımızın bir araya gelerek fuar organizasyonuna katılmaları önem taşımaktadır. Aynı sektördeki farklı kurum temsilcilerinin, birlikte olmaları şehrimizde elektrik sektörünü daha iyi seviyelere taşıyacaktır. Dünyanın en büyük fuarı olması ve farklı ülkelerden katılımın olması sebebiyle, düzenlediğimiz fuar organizasyonunda sektör temsilcilerimiz, sektördeki yenilikleri inceleme fırsatı yakaladılar” dedi. 

Fuara katılan sektör temsilcilerinden Konya Elektrikçiler Odası Başkanı Adil Yüknü ise “İki yılda bir düzenlenen dünyanın en büyük aydınlatma fuarına Türkiye’den en büyük katılımı Konya heyetimiz gerçekleştirmiştir. Elektrik sektörümüzün gelişimi açısından, sektör temsilcilerimizi bir araya getiren fuar organizasyonunun faydalı geçtiğine inanıyoruz. Organizasyonu düzenleyen Konya Ticaret Odası’na teşekkür ediyorum” dedi.  
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA