• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KTO KSOyu ziyaret etti
16 Haziran 2011 Perşembe 11:34

KTO KSO'yu ziyaret etti

Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Konya Sanayi Odası (KSO)nı ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Konya Sanayi Odası (KSO)’nı ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

Ziyaretin ev sahipliğini yapan Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KTO Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bir şehirde kurumlar arasında birlik ve beraberlik olmasının önemine değinen Büyükhelvacıgil, Konya’nın sanayi odası, ticaret odası, ticaret borsası ve diğer tüm kurumları ile birlikte durmayı başaran bir şehir olduğunu ifade etti.

Büyükhelvacıgil, tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’nın da sanayici ve ticaret erbabının önemli katkılarıyla büyüyerek, geleceğe hazırlandığını anlattı.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk ise, KTO’nun Konya iş alemini temsil eden, köklü geçmişe sahip bir oda olduğunu söyledi. Öztürk, Konya sanayisi ve ticaretinin gelişmesi için kendilerine düşen görevi yapmaya her zaman hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyarete KTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve KSO Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA