• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KTO ile Vakıfbank protokol imzaladı
02 Haziran 2011 Perşembe 18:44

KTO ile Vakıfbank protokol imzaladı

Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, şirketin İstanbul'a taşınmasıyla ilgili, Anadolu'nun İstanbul'a entegre olduğunu, İstanbul'dan Anadolu'ya ulaşmanın daha kolay olacağını söyledi.
     Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, şirketin İstanbul'a taşınmasıyla ilgili, Anadolu'nun İstanbul'a entegre olduğunu, İstanbul'dan Anadolu'ya ulaşmanın daha kolay olacağını söyledi.
     Kalkan, Konya Ticaret Odası'nda (KTO) düzenlenen kredi protokol töreninde yaptığı açıklamada, ticaret ve sanayi odalarıyla kredi protokolleri imzaladıklarını, 14 bin 500 aktif üyesi bulunan KTO'nun da Konya ticaret hayatında önemli bir yeri olduğunu söyledi.
     Konya'nın sadece ticaretin merkezi olmakla kalmadığını dile getiren Kalkan, kentin sanayi şehrine dönüştüğünü belirtti. Kalkan, Konya'nın gelişmeye açık bir şehir olduğunu, önümüzdeki yıllarda çok daha iyi yerlere geleceğini umduğunu ifade etti.
     Konya'ya gelirken boş gelmediklerini anımsatan Kalkan, ''Konya'ya özel bir protokolle geldik. İnşallah Ticaret Odası üyelerimiz bu fırsattan faydalanır'' dedi.
     Vakıfbank'ın her dönemde yatırımcının yanında olduğunu söyleyen Kalkan,şunları kaydetti:
     ''İyi ve kötü günde hep sizin yanınızdayız. Vakıfbank olarak biz sizi finanse etmeye devam ediyoruz. Bu Vakıfbank'ın bir özelliğidir. 2008-2009 krizinde kredi verme sürecini asla bırakmayan bir banka Vakıfbank. Bugün bütün müşterilerimiz bundan gururla bahsediyorlar. İnşallah bu birlikteliği daha geniş kapasiteli bir çalışmaya dönüştürürüz.''
     Vakıfbank'ın İstanbul'a taşındığını anlatan Kalkan, '' İstanbul'a gidişimiz sizlere, Anadolu'ya daha fazla ulaşmak içindi. Çünkü bütün Anadolu İstanbul'a entegre vaziyette. İstanbul'dan Anadolu'ya ulaşmak daha kolay'' dedi.
     KTO Başkanı Selçuk Öztürk de üyelerin daha iyi ve sağlıklı finans şartlarına ulaşmaları için çalıştıklarını söyledi.
     İmzalanan protokolün çok faydalı olacağına inandığını belirten Öztürk, Türkiyede'ki şartların güzelleşmesiyle finans şirketlerinin şartlarının firmalara olumlu yansıyacağını sözlerine ekledi.
     Protokol kapsamında KTO üyelerine 7 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi, 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi de sunulacak.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA