• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KTO heyetinden Vali Doğana ziyaret
15 Temmuz 2009 Çarşamba 14:35

KTO heyetinden Vali Doğan'a ziyaret

Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu, Konya Valisi Aydın Nezih Doğanı ziyaret etti.
Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ı ziyaret etti.
 
KTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Üzülmez, KTO Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Konya Valiliği görevine atanan Aydın Nezih Doğan’ı makamında ziyaret etti.
 
 
Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Doğan, Türkiye’nin bir değişim sürecinde olduğunu ifade ederek, “Önceden Ankara’dan yapılan ekonomik planlamalar artık yerinden yapılıyor. Bu planlamalar kurulan kalkınma ajansları aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Öncelikler belirleniyor, ekonomik yapılanmalar belirlenen önceliklere göre gerçekleştiriliyor. Kalkınma ajanslarının özel sektörün önünü açıcı fonksiyonları olacak. Valiler de bu konunun destekçisi olacak. Konya’nın en geniş tabanlı sivil toplum kurumu olan KTO ile birlikte şehrimize hizmet etmek için çalışmalar yapacağız” dedi.
Konya Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı olarak Konya’ya kazandırılan KTO-Karatay Üniversitesi’nin bölge açısından son derece önemli olduğunu kaydeden Vali Doğan, “Türkiye’nin en önemli ihtiyaçlarından biri de eğitimli iş gücüdür. KTO-Karatay Üniversitesi’nin eğitimli iş gücü ihtiyacını karşılamada önemli bir fonksiyon üstleneceğine inanıyorum. Üniversitenin kurulmasında emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.
 
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, Vali Doğan’a görevinde başarılar dileyerek, Konya sanayi ve ticareti hakkında bilgi verdi. Valilikle KTO olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Başkan Üzülmez, “Kurumlar arası birlik beraberliğin Konya’mıza yapılacak hizmetlerin artmasına yol açacağına inanıyoruz. Oda olarak Valiliğimizle 24 saat birlikte çalışmalar yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA