• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KTO elektrik sektörünü buluşturdu
24 Eylül 2012 Pazartesi 13:16

KTO elektrik sektörünü buluşturdu

Elektrik sektöründeki gelişmeler Konya Ticaret Odasında masaya yatırıldı. Konya Ticaret Odasının organizasyonuyla Konya Elektrikçiler Odası, Konya Elektrik Mühendisleri Odası, Konya Ticaret...

Elektrik sektöründeki gelişmeler Konya Ticaret Odası’nda masaya yatırıldı. Konya Ticaret Odası’nın organizasyonuyla Konya Elektrikçiler Odası, Konya Elektrik Mühendisleri Odası, Konya Ticaret Odası’nda elektrikçileri temsil eden 31. Meslek Komitesi temsilcileri ve KTO Disiplin Kurulu üyeleri, MEDAŞ Genel Müdürü Önder Kazazoğlu’yla bir araya geldi.
Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, “Aynı sektördeki farklı kurum temsilcilerinin, birlikte olmaları elektrik sektörü açısından son derece önemli. Toplantı vesilesiyle bu birlik ve beraberliğin devam etmesini ve sektörümüzdeki sıkıntıların işbirliği içerisinde çözülmesini diliyorum. MEDAŞ, Konya dâhil 6 il ile birlikte Türkiye'nin yüzde 10'undan fazla bir alanda elektrik dağıtımı yapmaktadır. Bölgemizde elektrik enerjisinin daha verimli kullanılması ve ülke ekonomisine katkısının artırılması adına sektördeki işbirliğinin önemli olduğunu düşünüyorum. Kamu adına hizmet veren MEDAŞ’ın sektör temsilcilerini dikkate alarak vatandaşlarımızın mağduriyetinin gidermeye yönelik çalışma yapacaklarına inanıyoruz” dedi.
Toplantıya katılan sektör temsilcileri de Konya’nın elektrik sektörünün gelişimi açısından, sektör temsilcilerini bir araya getiren toplantının faydalı geçtiğine inandıklarını belirterek toplantıyı düzenleyen Konya Ticaret Odası’na teşekkür etti.
MEDAŞ Genel Müdürü Önder Kazazoğlu da Konya Ticaret Odası’nın organizasyonuyla sektör temsilcileriyle bir araya gelmelerinin son derece önemli olduğunu ifade ederek sektörün taleplerini dikkate alarak işbirliği içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.  

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA