• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KTO Ekim ayı Meclis toplantısı yapıldı
31 Ekim 2012 Çarşamba 11:11

KTO Ekim ayı Meclis toplantısı yapıldı

Konya Ticaret Odası, Ekim ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Konya Ticaret Odası, Ekim ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gündemdeki sosyal ve ekonomik konuların görüşüldüğü Meclis toplantısına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek konuk oldu. KTO Meclis üyeleriyle bir araya gelen Akyürek belediye projeleri hakkında bilgi verdi. Toplantının açılışında konuşan Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk Konya’nın tarihinde olduğu gibi bugün de gösterdiği gelişimde kurumlar arasında birlik ve beraberliğin önemini belirtti. Başkan Öztürk, “Geçmişte Anadolu Selçuklu’nun başkenti olan Konya özellikle son on yıllık dönemde hızlı bir gelişim içerisine girdi. Bu gelişimde kurumlar arasında birlik ve beraberliğin büyük önemi bulunmaktadır. Şehrimiz daha da gelişmek için potansiyele sahiptir. Birlik ve beraberliğimize devam ettirdiğimiz müddetçe bugün gelinen noktadan daha hızlı bir gelişim sürecine gireceğiz. Bu birlik ve beraberlikte desteği olan, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Konya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Konya Ticaret Odası’nda şehrin ticaret erbabıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek “Konya Ticaret Odası, Türkiye’nin ikinci kurulan odası olması sebebiyle önemli bir misyona sahiptir. Bugüne kadar Konya için yaptığı hizmetleri takdirle izliyoruz. Şehrimizin tanıtımı için tüccar ve sanayicimiz önemli görevler üstlenmektedir. Bu açıdan Konya Ticaret Odası ile işbirliği içerisinde çalışmak Konya’ya büyük fayda sağlamaktadır. Konya tarihi mirasıyla bir misyona sahiptir. Bu misyon doğrultusunda Konya’nın gelişimi için tüm kurumların işbirliği içerisinde çalışmaları devam etmektedir. Konya Ticaret Odası’na şehrimize yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
KTO Uluslararası Fuar Alanı’nın Konya için önemine değinen Akyürek, Konya Ticaret Odası’nın hazırladığı fuar alanının çevre düzenlemesi projesi kapsamında yeni otoparkının Tarım Fuarı’nda hizmete açılacağını belirterek, fuar alanının genişletilmesi için işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi. Belediye projeleri hakkında Meclis üyelerine bilgi veren Akyürek, Konya Bilim Merkezi, Tarihi Bedesten Çarşısı, Konya Olimpik Stadı, Türbe Önü, Kent Meydanı projeleri konusunda sunum gerçekleştirdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA