• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KTBye Tuzcuoğlundan tebrik ziyareti
26 Şubat 2009 Perşembe 13:47

KTB'ye Tuzcuoğlu'ndan tebrik ziyareti

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan meclis üyeliği seçimlerinin ardından Konya Ticaret Borsası(KTB) Başkanlığına seçilen Muhammet Uğur Kaleli'yi ziyaret etti.
Başkan Tuzcuoğlu, ilk olarak KTB Başkanlığı’na seçilen Muhammet Uğur Kaleli’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Tuzcuoğlu’nun KTB Başkanı Kaleli’yi ziyaretinde Borsanın yeni yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KTB’nin çiçeği burnunda başkanı Kaleli “Birlik ve beraberlik içinde Konya’ya hizmet etmek istiyoruz. Gayemiz, Konya tarımına, Konya çiftçisine en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi.
Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, daha sonra KTB Meclis Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Çevik’i ziyaret etti. Aynı zamanda Meram Belediyesi Meclis Üyesi de olan Çevik’e başarılar dileyen Başkan Tuzcuoğlu, KTB yeni yönetiminin ve meclisinin en iyi şekilde Konya tarımına hizmet edeceğine yürekten inandığını söyledi.
Konya’nın her ne kadar bir sanayi şehri olsa da gelirlerinin yüzde 70’inin tarımdan sağlandığını belirten KTB Meclis Başkanı Çevik, “Biz bunun bilincinde olarak tarımın çiftçilik seviyesinden işletme seviyesine çıkarılması için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA