• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KSOda Memiş Kütükçü dönemi
25 Mayıs 2013 Cumartesi 18:02

KSO'da Memiş Kütükçü dönemi

Konya Sanayi Odası üyeleri bugün sandık başına gitti. Meslek komiteleri ile meclis üyelerinin belirlendiği seçimlere, bazı sivil toplum kuruluşları ve delegelerin desteğini alan Memiş Kütükçü tek...
Konya Sanayi Odası üyeleri bugün sandık başına gitti. Meslek komiteleri ile meclis üyelerinin belirlendiği seçimlere, bazı sivil toplum kuruluşları ve delegelerin desteğini alan Memiş Kütükçü tek listeyle girdi. 23 komitede Kütükçü’nün listesi, bir komitede ise bağımsızların listesi kazandı.
Ticaret Borsası ve Ticaret Odasının ardından Konya’da bu hafta sonu da Sanayi Odası’nın seçim heyecanı yaşandı. Dedeman Otel’de gerçekleştirilen seçimlerde 24 meslek komitesinde sandık başına giden üyeler için oy kullanma işlemi saat 09.00’da başladı. Sivil toplum kuruluşları ve üyelerin de desteğiyle adaylığını açıklayan Memiş Kütükçü, seçimlere 21 komitede tek listeyle girdi.
3 komitenin ikisinde ise Kütükçü ile birlikte meclis üyeliği için bağımsız listeler yarıştı.
Tek tek komiteleri gezen Kütükçü uzun süre sohbet ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Oy kullanan üyeler, seçimin Konya’ya yakışır bir şekilde gerçekleştirildiğini vurguladı.  Saat 17.00’de biten oy verme işlemlerinin ardından sandıklar açıldı. Kütükçü, yarıştığı 23 komitenin tamamından zaferle çıktı. Diğer komitede ise bağımsızların listesi kazandı. Kütükçü teşekkür konuşmasında, ortak aklın, Konya’yı 2023’e taşıyacağını söyledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA