• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KSO ile VakıfBank arasında protokol imzalandı
03 Haziran 2011 Cuma 14:06

KSO ile VakıfBank arasında protokol imzalandı

Konya Sanayi Odası (KSO) ile VakıfBank arasında, KSO üyelerine 7 yıla kadar vadeli işyeri edindirme ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi sunan kredi protokolü imzalandı.

Konya Sanayi Odası (KSO) ile VakıfBank arasında, KSO üyelerine 7 yıla kadar vadeli işyeri edindirme ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi sunan kredi protokolü imzalandı. Protokol imza töreninde, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil Konya sanayisi hakkında bilgi verirken, VakıfBank Genel Müdürü Mustafa Kalkan Anadolu’yu önemsediklerini şu sözlerle ifade etti: “Anadolu’ya sahip olamayan, İstanbul’u elinde tutamaz”

Protokol imza törenin açılış konuşması yapan Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya’nın ülkemizin yıldızı parlayan endüstri merkezlerinden biri olduğunu vurguladı. Konya’nın ülkeye katma değer sağlayan önemli sanayi şehri olduğunu bildiren Büyükhelvacıgil,” Altyapısını tamamlamış 80 sektörde hizmet eden ve önemli markalar çıkartan, ihracat yapan firmaların bulunduğu büyük bir şehirde bulunuyoruz. Üretimin olduğunu yerde iş vardır, aş vardır, huzur vardır, istihdam vardır, zenginlik vardır, ihracat vardır. İmzalanan protokolün hem Konya’ya hem de Konya sanayisine katkı sağlaması temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan ise, iyi günde de kötü günde de müşterilerinin yanında olduklarını söyledi. VakıfBank’ın önemli bir karar aldığını belirten Kalkan “VakıfBank, genel merkezini İstanbul’a taşıdı. Bunu Anadolu’ya daha fazla yatırım yapmak, Anadolu ile daha fazla endeksli olmak için yaptı. Çünkü bütün Anadolu İstanbul ile irtibat halinde, İstanbul Türkiye’nin en büyük ticari ve finans merkezi. İstanbul’a hakim olmayan Anadolu’ya hakim olamaz. Ama Anadolu’ya sahip olamayan da, İstanbul’u elinde tutamaz” dedi.

İmzalanan protokol ile VakıfBank, Konya Sanayi Odası üyelerine 7 yıla kadar vadeli işyeri edinme ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi sunuyor. Eximbank veya banka kaynağından oluşan döviz ve TL ihracat kredileriyle orta ve uzun vadeli yatırım kredisi kullanma imkânı da sunan pakette ayrıca oda üyelerinin nakdi, gayrinakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçenekleri ve işletme ihtiyaç kredilerini 0,90’dan başlayan faiz oranıyla kullanma imkânı sağlıyor. 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA