• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kriz bu sektöre uğramadı
20 Nisan 2009 Pazartesi 16:58

Kriz bu sektöre uğramadı

Ekonomik krizin baş gösterdiği ülkemizde kriz sadece bu sektöre uğramadı.
Hızla gelişen teknoloji ve tıpa rağmen, doğal yaşam tarzı ve doğal bitkilere ilgi gün geçtikçe artıyor. Eczanelerin bile bitkisel ilaç satmaya başladığı günümüzde, değişen beslenme tarzımız ve hormonlu gıdalar yüzünden bozulan doğa ve sağlığımızı düzeltmenin yolunu yine doğadan arıyoruz. Alternatif tıp olarak şifalı bitkiler ve baharat sektörü psikolojik rahatsızlıklar ve hepatit B-C de dahil olmak üzere bir çok hastalığın şifasını müşterilerine sunuyor. Günümüzün revaçta konularından olan bu sektöre daha bilgili ve kalifiye elemanlar da üniversitelerin Aromatik Bitkiler Bölümlerinden geliyor.
 
Özellikle gastrit, ülser ve reflü gibi hastalıklarda iddialı olan, 15 yıldır müşterilerine şifalı bitkiler konusunda hizmet veren Eymen Şifalı Bitkiler ve Baharat Satış Sorumlusu Gültekin Uzun, ekonomik krizin şifalı bitkiler sektörüne uğramadığını söyledi.
 
İnsanların en değerli varlıklarının sağlıkları olduğunun bilincinde olduklarını belirten Uzun, önce modern tıpa başvurulması gerektiğinin altını çizdi.
 
Her türlü şikayetle insanların doktorlardan sonra kendi kapılarını çaldıklarını dile getiren Gültekin Uzun, “ ekonomik krizin bizim sektöre uğramadığını açıkça söyleyebilirim. Çünkü insanlar sağlıkları için hiçi bir masraftan kaçmıyorlar. Bizde alanımızda o kadar iddialıyız ki müşterilerimizden teşekkür alıyoruz.
 
Ayrıca Gültekin Uzun, kendilerine ait özel karışımlarının olduğunu ve tüm bitkilerin oranlarının iyi ayarlanması konusunda vatandaşlara dikkatli olmaları gerektiğini söyleyerek, vatandaşların işin ehli olmayan satıcılardan uzak durmaları konusunda uyardı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA