• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kötü oyun ve sonuç bize yakışmadı
30 Nisan 2012 Pazartesi 14:46

'Kötü oyun ve sonuç bize yakışmadı'

Adanaspor A.Ş. karşısında kazanmak için çıktıkları maçta ortaya konulan kötü oyunun ve alınan yenilginin kendilerine yakışmadığını ifade eden genç oyuncu Tolga Ünlü, kalan iki maçı kazanarak sonucu...

Adanaspor A.Ş. karşısında kazanmak için çıktıkları maçta ortaya konulan kötü oyunun ve alınan yenilginin kendilerine yakışmadığını ifade eden genç oyuncu Tolga Ünlü, kalan iki maçı kazanarak sonucu bekleyeceklerini söyledi.

İç sahadaki puan kayıplarına devam ettiklerini belirten Tolga Ünlü, "Artık buna biz de anlam veremiyoruz. Daha önceki 3 maçta olduğ gibi Adanaspor A.Ş. maçında da hesapta olmayan puan kaybı yaşadık ve çok önemli bir fırsatı değerlendiremedik. Rakibimizin oyunun başlarında 10 kişi kalmasını fırsata çeviremedik. Rahat pas yapıp, oyunun kontrolünü elimize almamız gerekirken strese kapıldık. İstediklerimizi yapamadık. Rakibimizin en etkili silahı olan kontra ataklardan kalemizde gördüğümüz gollerle de sahadan 2-0 yenik ayrıldık. Böyle bir sonucu kesinlikle beklemiyorduk. Önemli bir avantajı kullanamadığımız için herkesten çok biz üzgünüz. Artık geçmişi unutmalıyız. Önümüzde çok kritik iki maç var. Bu maçları kazanıp ilk 2'den Süper Lig'e çıkma şansımızı sonuna kadar kovalamak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA