• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kötü gidişatın sebebi ne?
07 Şubat 2011 Pazartesi 11:46

Kötü gidişatın sebebi ne?

Konyaspor takım kaptanı Veli Acar, Gaziantepspor karşısında istenilen mücadeleyi sergileyemediklerini, buna bir de ucuz bir kırmızı kart ile 10 kişi kalmalarının eklenmesiyle birlikte..
Konyaspor takım kaptanı Veli Acar, Gaziantepspor karşısında istenilen mücadeleyi sergileyemediklerini, buna bir de ucuz bir kırmızı kart ile 10 kişi kalmalarının eklenmesiyle yenilginin kaçınılmaz olduğunu belirtirken, "Maçı kendi sahamızda oynuyoruz ama deplasman takımı gibi muamele görüyoruz. Adil düdükler çalınmalı" şeklinde görüş belirtti.
 
Gaziantepspor maçına kazanmak için çıktıklarını ifade ederek açıklamasına başlayan kaptan Veli Acar, "Kazanmak istiyorduk ve hafta başından beri bu konuda sıkı bir çalışmamız oldu. Kırmızı karta kadar iki takım adına da kısır bir maç olduğunu söyleyebilirim. Gol pozisyonu üretmekte sıkıntı yaşadık. Ev sahibi olarak sahamızda oynarken bu kadar basit bir kırmızı kart gösterildi diye düşünüyorum. 10 kişi kaldıktan sonra oyunun rengi değişti ve rakip daha fazla üzerimize geldi. Biri kendi kalemize olmak üzere iki gol yedik ve 2-0 mağlup olduk. Artık önümüzde Gaziantepspor maçından daha da önemli bir Bucaspor maçı olduğunu söyleyebilirim. İnşallah oradan istediğimiz sonuçla ayrılırız" diye konuştu.
 
"Takımda kötü giden nedir ?" sorusuna Veli Acar, "Bizimde anlamadığımız bazı şeyler var galiba. Kendi sahamızda bile gol pozisyonu üretmekte zorluk geçiyoruz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ama maça yansıtamıyoruz. Buna bizde bir anlam veremiyoruz" cevabını verirken, teknik direktör Ziya Doğan ile oyuncular arasında bir diyalog problemi olup olmadığı şeklindeki soruyu ise "Hocamız ile ilgili herhangi bir problememiz yok. Herhalde hocamızın istediklerini biz yerine getiremiyoruz" diye cevaplandırdı.
 
''KESİNLİKLE PES ETMEYECEĞİZ''
Konyasporlu oyuncu Hakan Aslantaş da, istedikleri gibi başlayamadıkları maçta Gaziantepspor karşısında 10 kişi kaldıktan sonra tüm planların alt üst olduğunu ve beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade etti.
 
Aslantaş şunları söyledi:
"Düşme hattında alınan her puanın önemli olduğunun farkındaydık. 10 kişi kaldığımız dakikaya kadar iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Tabiki 10 kişi kaldıktan sonra takımımızın direnci bozuldu. 11 kişi ile oynarken de çok üst düzey oynamadık. Belki son dakikalara 0-0 girsek bulabileceğimiz bir golle maçı kazanabilir veya en kötü ihtimalle beraberlik alabilirdik. Düşme hattında olduğunuz zaman ayağınıza çarpan top gol olur, formanızdan çekilirsiniz faul olmaz, en basit bir hareket sarı kart ile cezalandırılır ve peşinden kırmızı kart gelir. Hakemler hakkında hiçbir zaman olumsuz bir şey söylemedik. Hatta hakemlerinde hata yapabileceklerini maruz kaldığımız hatalar sonrasında bile söyledik. Ama mağdur olan taraf sürekli biz oluyoruz. Emeklerimizin karşılığını bu kadar basit düdüklerle alamadığımız zaman kahroluyoruz. Takımı bu duruma biz getirdik bu durumda çıkartacak olanlar da bizleriz. Konya halkına sesleniyorum. Bize destek olsunlar. Biz Konyaspor'u ligde tutacağımıza inanıyoruz. Buna herkesin inanmasını istiyoruz. Biz kendimize inanıyoruz. Belki bugün mağlup olduk ama inancımızı kaybetmedik. Haftaya Bucaspor ile oynayacağımız çok önemli bir maç var. Savaşacağız ve kırılma noktası olarak gördüğümüz bu maçı kazanarak kendimize geleceğiz"
 
Bir basın mensubunun "Hafta içerisinde de basına yansıdı. Ziya Doğan ile takım arasında bir problem var mı?" şeklindeki sorusunu Aslantaş şöyle cevapladı:
"Hoca ile kimsenin yaşadığı bir sorun yok. Bizim tek düşüncemiz Konyaspor'u bir an önce içerisinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak. Bunun için çaba harcıyoruz ve denildiği gibi hocamızın bizi söyledikleri ile olumsuz etkilemesi gibi bir durum söz konusu değil. Artık bir an önce maç kazanmamız gerekiyor. Bunun dışında ne diyeceğimi ben bile bilmiyorum. Alt sıralarda olunca yaşanılan duyguları inanın anlatamam. Kazanmak için savaşıyoruz ama bizim yapamadıklarımız rakibin yaptıkları oluyor. Bugün bana çarptı gol oldu. Niye biz böyle gol atamıyoruz ? diye kendi kendimize soruyoruz."
 
Pes etmeyeceklerini belirten Aslantaş, "Herkes şunu bilsin. Biz kesinlikle pes etmeyeceğiz ve Konyaspor'u Spor Toto Süper Lig'e tutacağız. Bugün bizim adımıza kötü oldu. Ben futbol yaşantımda bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Herkes de bize inansın. Konyaspor mutlaka ligde kalacaktır" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA