• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kötü futbolun sebebi belli oldu
26 Eylül 2012 Çarşamba 11:47

Kötü futbolun sebebi belli oldu

Kupa mesaisinde Niğde Belediye'yi 2-1 mağlup ederken zorlanan Beşiktaş'ın bu görüntüsünün sebebi ortaya çıktı. Bir gün önce yemekten zehirlenen birçok futbolcuya serum tedavisi uygulandığı öğrenildi.
'Feda’ sezonunda en azından mücadelesiyle alkış toplayan Beşiktaş, dün (25 Eylül) belki de bu senenin en kötü futbolunu sergiledi. Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe karşılaşmasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Niğde Belediyesi’yle karşılaşan Kara Kartallar, zor da olsa sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Zayıf rakibi karşısında ne oynanan futbol, ne de mücadele Beşiktaşlılar’ı memnun etti. Ancak işin iç yüzü oldukça ilginçti.
Oğuzhan kadro dışı
Niğde yolculuğunda öğle yemeğini yol üzerinde bir dinlenme tesislerinde yiyen Siyah-Beyazlı kafile zehirlenmişti. Kafile başkanı Ahmet Kavalcı başta olmak üzere teknik heyet, oyuncular ve takımı takip eden basın mensupları da halsiz düştü. Hatta kafile başkanı Ahmet Kavalcı, kaleci McGregor ile dün forma giymesi beklenen Oğuzhan Özyakup’a serum bağlandı ve dünkü maçın kadrosundan çıkarıldı. Sahada görev yapan futbolcular da sıcak havanın da etkisiyle gerçek performanslarından uzaklaştı. Tüm olumsuzluklara rağmen sahadan galibiyetle ayrılan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını bir üst tura yazdırmayı başardı.
 
FANATİK
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA