• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Köşkte gündem Konya
31 Ağustos 2014 Pazar 09:05

Köşk'te gündem Konya

Başbakan Ahmet Davutoğlu da resepsiyona eşi Sare Davutoğlu ile katıldı. Resepsiyonun davetlilerinin birçoğuyla ayaküstü sohbet eden ve yeni görevi nedeniyle tebrikleri kabul eden Davutoğlu, sanatçılar Yavuz Bingöl, Ece Erken, Serkan Çağrı ile müzik üzerine konuştu.
 
Davetliler arasında doktora ve master programları sırasında öğrencisi olduğunu söyleyen bir kadının kendisine "başbakanım" diye hitap etmesi üzerine Davutoğlu, "Hayır, öğrencimsen 'hocam' diyeceksin" demesi, çevresindekilerin de tebessüm etmesine neden oldu.
 
Gazetecilerle sohbetinde Konya'yı anlatan ve Ankara'nın iş ortamı ve sıkıntısından kaçmak isteyenler için 1.5 saat mesafede huzurlu bir ortam olduğunu dile getiren Davutoğlu, en yakın zamanda Konya'ya gideceğini, Mevlana'yı ziyaret edeceğini dile getirdi.
 
Davutoğlu, kendisiyle tanışmak isteyen şehit eşi Perihan Öztürk ve kızı Burcu Öztürk ile bir süre sohbet etti. Perihan Öztürk'ün elini öpen Davutoğlu, şehit ve gazilere minnet borçlu olduklarını söyledi. Perihan Öztürk de Davutoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, başarılı olmaları için her zaman dua ettiğini belirtti.
 
Sanatçılar Berdan Mardini, İzzet Yıldızhan ve Ece Erken ile sohbet eden ve özçekim isteklerini geri çevirmeyen Davutoğlu, engelli sporcular, milli sporcular, çeşitli rütbelerdeki askerlerle de hatıra fotoğrafları çektirdi.
 
HDP Milletvekili Hasip Kaplan ve bazı milletvekilleriyle sohbet eden ve Meclis'teki bazı anılarını anlatan Davutoğlu, yeni Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ve eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile de sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA