• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOSKİden önemli uyarı
16 Eylül 2010 Perşembe 11:59

KOSKİ'den önemli uyarı

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su faturalarının tahsilatı ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, fatura tahsilatı konusunda yapılan yeniliklere yer verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nden, su faturalarının tahsilatı ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü ile Garanti Bankası arasında yapılan protokol gereği, su tahsilatları Garanti Bankası Ödeme Noktaları’ndan yapılabilmekteydi. Bankayla olan protokol tek taraflı olarak kurumumuz tarafından feshedildiğinden, artık Garanti Bankası Ödeme Noktaları’ndan su tahsilat işlemleri yapılmamaktadır.

Kurumumuz, PTT Başmüdürlüğü ile tüm PTT şubelerinden günü geçmemiş su faturalarının tahsili ile ilgili protokolde yeni bir adım atarak, günü geçmiş olsa bile, tüm su faturalarının istisnasız tahsiline imkan sağlayan protokol imzalanmış ve uygulamaya geçmiştir.

KOSKİ Genel Müdürlüğü olarak müşterilerimizin su faturası ödemelerini kolayca yapabilmeleri amacıyla; anlaşmalı bankalardan otomatik ödeme talimatı verme, anlaşmalı bankaların internet sayfalarından ödeme, yine internet aracılığıyla kurumsal web sitemiz üzerinden ödeme, PTT şubelerinden ödeme ve kurum veznelerinden ödeme gibi seçenekler bulunmaktadır.

Genel Müdürlüğümüz belirtilen ödeme tür ve yerlerinin dışında hiçbir tahsilat işlemi yapmamakta ve bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir. Müşterilerimizin mağdur olmamaları amacıyla kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA