• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Koruma kararı aldırdı, üvey kızını bıçakladı
19 Haziran 2013 Çarşamba 12:00

Koruma kararı aldırdı, üvey kızını bıçakladı

Konyada, daha önce karısı ve damadından şiddet gördüğü gerekçesiyle koruma kararı aldıran şahıs, üvey kızını 2 yerinden bıçakladı.

Konya’da, daha önce karısı ve damadından şiddet gördüğü gerekçesiyle koruma kararı aldıran şahıs, üvey kızını 2 yerinden bıçakladı.
Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Kalfalar Mahallesi Mimar Emin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet B., ayrı yaşadığı eşi Sıttı B'nin de kaldığı damadının evine gitti. Mehmet B., eşinin evde olmadığı görünce üvey kızı Fatma B'ye (30) saldırdı. Fatma B'yi yere yatırıp 2 yerinden bıçaklayan üvey baba, diğer üvey kızının gelmesiyle kaçtı. Kız kardeşinin yaralandığı gören Saadet B., sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı kız, " Çekin bir ara haber yapmıştınız. 'Üvey babanın katliamı' diye haber yapın. Annemle araları kötü, beni bıçakladı” dedi. İki kardeş üvey babalarından şikayetçi oldu.

DAHA ÖNCE KOCA KORUMA KARARI ALDIRMIŞTI
Üvey kızını bıçakladığı iddia edilen Mehmet B'nin 26 Ocak 2013 tarihinde karısı ve damadı tarafından bacağından bıçaklanıp, şiddete maruz kaldığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuş ve koruma kararı aldırmıştı. Koruma kararı aldırtmasına sebep olduğunu iddia ettiği damadının evine giderek üvey kızını bıçakladıktan sonra kaçtığı ileri sürülen Mehmet B, o dönemde askerden kaçan oğlunu "Vatan haini olmasın" diye polise teslim etmesi nedeniyle olayların yaşandığını iddia etmişti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA