• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Korsan et çekimi yapan yerlere dikkat!
17 Eylül 2015 Perşembe 11:26

Korsan et çekimi yapan yerlere dikkat!

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Kurban Bayramı süresince uygunsuz yerlerde ve mahalle aralarında korsan et çekimi yapanlara karşı vatandaşları uyardı.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Kurban Bayramı süresince uygunsuz yerlerde ve mahalle aralarında korsan et çekimi yapanlara karşı vatandaşları uyardı. Başkan Karamercan, “Uygunsuz makine ve şartlarda et çektirerek sağlığınızı tehlikeye atmayın” dedi.

Konya Kasaplar Odası Başkanı Davut Balbaloğlu ile birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek zabıtadan konuya daha duyarlı olmalarını istediklerini hatırlatan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, “Kurban Bayramı süresince ve sonrasında maalesef kasap olmayan bazı kişiler kendi işyerlerinde, sokak ortalarında paslı ve hijyenik olmayan ortamlara kıyma makinelerini kurarak bu işi alelade bir şekilde yapmaktadırlar. Bu kişiler insan sağlığını hiçe saymak suretiyle maalesef kıyma çekimi yaparak vatandaşlarımıza sözde hizmet vermektedir. Hatta bu kişiler işi abartıp kasap esnafımızın işyerlerinin önünde kıyma çekimi yapmaktadır. Bu korsan kişilerle kasap esnaflarımız arasında zaman zaman tartışma çıkmakta ve bu tartışmalar kavgaya dönüşebilmektedir” dedi.
Vatandaşlara konuyla ilgili uyarılarda bulunan Başkan Karamercan, “Uygunsuz makine ve şartlarda korsan yerlerde et çektirerek sağlığınızı tehlikeye atmayın. Hijyenik olmayan hastalık davetçisi yerlerde et çektirmek yerine kasap esnafımızı tercih edin” diye konuştu.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA