• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Koronavirüs itirafı! Bizi Muslera durdurdu
25 Nisan 2020 Cumartesi 14:22

Koronavirüs itirafı! 'Bizi Muslera durdurdu'

Koronavirüsün Türkiye'de ortaya çıkmasının ardından özel uçak kiralayıp ülkeden ayrılmayı düşündüklerini söyleyen Mariano, Uruguaylı kaleci Muslera'nın kendilerini engellediğini söyledi.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Mariano, ESPN Brezilya’ya bir röportaj verdi.

Birbirinden önemli açıklamalarda bulunan Sambacı, koronavirüs salgını sonrasında Türkiye’den ayrılmak istediklerini ilk kez söyledi.

Mariano, “Herkes gibi Türkiye’de de lig durdu ve oyuncular evlerinde kalıyor. Neymar, Thiago Silva, Romarinho gibi bazı oyuncular Brezilya’ya döndü. Muslera, Falcao, Robinho ve ben de özel bir uçak kiralayıp Türkiye’den ayrılmak istedik ama Muslera geri dönmemiz zor olacağı için bizi engelledi” dedi.

"CAIÇARA VE MOSSORO DA BİZİMLE GELECEKTİ"

Mariano sözlerine şöyle devam etti: “Havalimanları da kapalıydı. Muslera 10 yıldır burada olduğundan bunun zor olacağı konusunda bizi uyardı. Türkiye’ye geri dönemeyeceğimizden bahsetti. Biz de vazgeçtik. Caiçara ve Mossoro da uçak kiralasak bizimle birlikte gelecekti. Bildiğim kadarıyla kimse buradan Brezilya’ya dönmedi. Bu durum tüm dünya için üzücü… Tüm bu yaşananların olabildiğince çabuk bitmesi için dua ediyoruz.”

KAYNAK: AKŞAM

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA