• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Korkmaz ailesinden eğitime destek
01 Temmuz 2010 Perşembe 15:33

Korkmaz ailesinden eğitime destek

Konya'da hayırsever iş adamı Kemal Korkmaz tarafından Kozanlı Beldesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na yaptırılacak ek üç derslik ve bilgisayar laboratuvarı ile müdür odası için törenle protokol imzalan
  İmza törenine Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Kulu-Kozanlı Belde Belediye Başkanı Tahsin Başoda, İl Özel İdare Müdürü Mehmet Kaçmaz ve Korkmaz Beton Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Korkmaz katıldı.
 
Konya’nın eğitim açısından 3 ilçesinde ciddi anlamda ders açığı olduğunu belirten Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, “Konya her gün gelişip büyüyor. Bugün elimizde bulunan    eğitim kurumları sayı ve nitelik açısından sıkıntılı. Bu yüzden okullar yapmalıyız.”dedi  Doğan, Korkmaz Beton’a Kulu’nun Kozanlı Beldesi’ne yaptırmış olduğu 10 derslikli okul için teşekkürlerini sundu.

Korkmaz Beton’dan Konya merkezde de bir okul yaptırmalarını beklediklerini ifade eden Vali Doğan, eğitimin önemine dikkat çekti.
 
İmza törenine kendisiyle aynı adı taşıyan torunuyla birlikte katılan Korkmaz Beton Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Korkmaz ise “Ben Kozan doğumluyum ve doğduğum yeri çok seviyorum. Belediye başkanımız çocukların kışın çamurda 2 kilometre yol yürüdüklerini söyleyince hemen harekete geçtik.  Burada ne bir iş yatırımı, ne de istihdam yaratmayı amaçladık. Tek amacımız eğitime destek vermekti. Okulumuz bitmek üzere. Önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde hizmete açılacak. Kazandırmış olduğumuz okulun şimdiden kasaba halkına hayırlı olmasını diliyorum. Hem kendi adıma hem de kasabam adına çok sevinçliyim” dedi.
 
İmza Törene katılan Kozanlı Belde Belediye Başkanı Tahsin Başoda da Kemal Korkmaz’ın okul yaptırmasının doğup büyüdüğü Kozanlı Beldesi'ni unutmadığının göstergesi olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Tahsin Baş, Kemal Korkmaz'a beldeye sağlamış olduğu katkıdan dolayı teşekkürlerini sundu.  
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA