• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Korkmaz; "Ekonomik istikrar devam etsin"
13 Haziran 2011 Pazartesi 14:17

Korkmaz; "Ekonomik istikrar devam etsin"

12 Haziranda yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinin sonucunu değerlendiren MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz..

12 Haziran’da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinin sonucunu değerlendiren MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, “Sandıklardan çıkan sonuçlar ülkemizdeki istikrarın ne kadar kalıcı olduğunu göstermiştir. Bu sonuçlarla kazanan Türkiye olmuştur” dedi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdi.

Korkmaz değerlendirmesinin başında 12 Haziran’da Türk Milletinin özgür iradesi ile sandık başına gittiğini belirterek, “ Milletimiz kendi hür iradesini ülke yönetimine yansıtmak adına sandık başına gitti. Milletimizin geçmişe göre en yüksek katılımını sağladığı bu seçimler, Türkiye’de demokrasinin ne kadar sağlam olduğunun en büyük ispatıdır” dedi.

Seçim sonuçlarının ülkemiz için önemli bir anlamı olduğunu savunan Korkmaz, “ Türk halkı özgür iradesini yansıtma adına oy kullandı. Ülkemizde ki istikrarın devam etmesi ve daha büyük bir Türkiye olma iradesini ülke yönetimine yansıttı.” ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçlarının iş adamları açısından da büyük anlamı olduğuna değinen Aslan Korkmaz, “ 12 Haziran seçimlerinin ardından yeni oluşacak meclisten en büyük beklentimiz ekonomik istikrarın devam etmesidir. Nitekim milletimiz de istikrardan yana oyunu kullanmıştır. Daha büyük Türkiye ekonomik olarak büyüyen Türkiye ile olacaktır.” dedi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz sözlerinin sonunda Konya’da Milletvekili seçilen tüm siyasilere başarılar dileyerek, “ 24. dönemde Konya’yı TBMM’de temsil edecek Milletvekillerinden Konya’mız ve ülkemiz için hayırlı ve faydalı çalışmalarda bulunacaklarına inancımız tamdır” dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA