• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Konya’yı her alanda büyüteceğiz”
15 Kasım 2017 Çarşamba 14:09

“Konya’yı her alanda büyüteceğiz”

KGC Yönetimi AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Angı, geçmişi Selçuklu başkentliğine dayanan örnek şehir Konya’yı her alanda büyütmek adına bu şehrin tüm kurumlarıyla, insanıyla aynı hedefe yürümek zorunda olduklarının altını çizdi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanlığına atanan Hasan Angı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni görevinde AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’ya başarılar dileyen KGC Başkanı Sefa Özdemir, Başkan Angı’nın Konya için daha iyi hizmetler üreteceğine inandıklarını söyledi. Önceki döneminde de Konya basını olarak iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ifade eden Özdemir, “Başkan Angı, Konya meselelerinde bizimle birlikte gayret etti.

Önümüzdeki dönemde de hep birlikte çalışacağımıza inanıyorum. Konya ve Anadolu basınının sorunları var. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından uygulanana OHAL ile birlikte resmi ilanlarda ciddi düşüklükler kaynaklandı. Elbette haklılık payı olanlar var ama verilen ilanların doğrudan temin yöntemi, bazıların bölünerek gazetelere ilan verilmeden ihalelerin yapılması bizleri etkiliyor.

Yerel basınımız öyle hale geldi ki resmi ilanlar olmadan hayatını sürdürmesi zor görünüyor. Bununla ilgili çıkış noktaları arandı. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyoruz. Tekrar görevinizde başarılar diliyorum. Konya ve ülkemiz için hayırlı olsun. ” diye konuştu.

‘KONYA’YI HEP BERABER YÜKSELTECEĞİZ’

KGC Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Şehrin adına siyasetin ve olayların aynası görevini yapan Gazeteciliğin ne kadar zor olduğunu biliyoruz.

Sorunlarını çözme noktasında da üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Konya’da tekrar bu görevi üstlenmesinin iki temel  gerekçesi olduğunu ifade eden Başkan Angı, “Biri partimizin 2019 seçimlerine hazırlık süreci adına hem kuruluş dönemindeki görevimiz hem de aradan geçen zamanda tecrübemizle daha faydalı bir noktada teşkilatlanmak ve Konya’yı bu temsilde daha üst seviyeye çıkarmak. İkinci tarafı ise hem İl başkanlığım hem de milletvekilliğim döneminde şehir adına yapabildiğimiz önemli projelerin devam edenlerinin bir an önce tamamlanması ve diğer taraftan yeni projelere hep birlikte Kızılelmalar koyup onun peşinden koşmayı hedef edindiğimiz için yola çıktık.

Yeni dönemin hep şehrimiz hem de partimiz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.  Angı, geçmişi Selçuklu başkentliğine dayanan örnek şehir Konya’yı her alanda büyütmek adına bu şehrin tüm kurumlarıyla, insanıyla aynı hedefe yürümek zorunda olduklarının altını çizdi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA