• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaya ünlü yağacak
05 Mayıs 2010 Çarşamba 13:26

Konya'ya ünlü yağacak

Selçuk Üniversitesince 17-22 Mayısta düzenlenen Bahar Şenliği'nde, Teoman, Athena, MFÖ, Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil ve Hüseyin Turan konser verecek, Türk Yıldızları da gösteri yapacak.

Selçuk Üniversitesince 17-22 Mayısta düzenlenen Bahar Şenliği'nde, Teoman, Athena, MFÖ, Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil ve Hüseyin Turan konser verecek, Türk Yıldızları da gösteri yapacak.
    

Selçuk Üniversitesi bünyesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Bahar Şenlikleri için hazırlıklar sürüyor.
    

Şenlik kapsamında 17-22 Mayısta gerçekleştirilecek konserlerde sahne alacak sanatçılar da belirlendi. Sponsor firmaların destekleri ile gerçekleştirilecek etkinliklerde, Teoman, Athena, MFÖ, Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil ve Hüseyin Turan konser verecek.
    

Ayrıca, Konya'da bulunan 3. Ana Jet Üssü'nde konuşlu bulunan 134'üncü Akrotim Filo Komutanlığı bünyesindeki Türk Yıldızları da şenlikler kapsamında gösteri yapacak.
 
-HANGİ SANATÇI HANGİ GÜN KONSER VERECEK?-
 
Şenliklerin ilk günü olan 17 Mayıs Pazartesi, Teoman sahne alacak. 18 Mayısta Athena, 19 Mayısta MFÖ, 20 Mayısta Sertab Erener, 21 Mayısta Nil Karaibrahimgil ve 22 Mayıs Cumartesi günü de Hüseyin Turan hayranlarıyla buluşacak.
    

Tüm konserler saat 21.00'de başlayacak. Hafta boyunca akşam konser, gündüz bölümlerinde dans ve spor gösterileri, Türk Hava Kurumunun paraşüt gösterisi, halk oyunları gösterileri ile yarışmalar gerçekleştirilecek.
    

Ayrıca, Güzel Sanatlar Fakültesi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve BESYO, etkinlikleri ile şenliklere renk katacak. Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı bünyesindeki 134'üncü Akrotim Filo Komutanlığına bağlı Türk Yıldızları ekibi de 22 Mayıs saat 16.00'da süpersonik akrobasi gösterisi yapacak.
    

Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Türkiye'nin en geniş katılımlı şenlik etkinliğini düzenlediklerini belirterek, ''Sınav döneminin sona ermesinin ardından başlayacak etkinliklerde her yıl olduğu gibi on binlerce öğrencimiz gönüllerince eğlenecek. Ayrıca konserlerimiz halka da açık olacak. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda ise gün boyunca bayram etkinlikleri, şenlik etkinlikleri ile birleşerek coşku ikiye katlanacak. Gece, lazer ve havai fişekler gösterileriyle son bulacak'' dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA