• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaya en çok destek Selçukludan geldi
23 Haziran 2011 Perşembe 16:47

Konya'ya en çok destek Selçuklu'dan geldi

12 Haziranda yapılan seçimlerden sonra AK Parti Konya Milletvekilliğine seçilen Dış İşleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu AK Parti Selçuklu İlçe teşkilatını ziyaret ederek teşekkür etti.

12 Haziran’da yapılan milletvekili genel seçimleri sonrasında AK Parti Konya Milletvekilliğine seçilen Dış İşleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu AK Parti Selçuklu İlçe teşkilatını ziyaret ederek teşekkür etti.

Yapılan ziyarette İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra gençlik kolları, kadın kolları belediye meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Dış İşleri Bakanı ve Konya Milletvekili Konya’nın % 69.6 oranında oy alarak Türkiye’de AK Partiye en fazla desteği veren il unvanına kavuşmasını mutlulukla karşıladığını belirterek; Konya’mız AK Partimizin omurgasını oluşturan illerimizden biri olmakla birlikte Türkiye siyasetine ve yönetimine yön veren de bir ilimizdir. Seçim döneminde Konya'da büyük bir coşkuyla kampanya yürüttük. Her zaman halkın bir parçası olduğumuzu gösterdik. Siyaseti halkın üzerinde tahakküm etme, halka karşı kibirlenme ya da halkın üzerinde bir otorite kurma olarak gördüğünüz zaman, bir süre sonra o halkla yabancılaşırsınız. Biz, siyaseti otoriteyi elde edilen bir meşgale olarak değil, halkın otoritesini yani nihai otoriteyi hayata geçiren vasıta olarak görüyoruz” dedi.

Konuşmasında Selçuklu İlçe Teşkilatının önemine de değinen Bakan Davutoğlu; Selçuklumuz Konya’nın en büyük ilçe özelliğini taşımakla birlikte İl nüfusunun 4’de birini, merkez nüfusunun da yarısını kapsamaktadır. Bu noktada Konya’mızın oyunun bu denli yüksek çıkmasında hiç şüphesiz en büyük katkı Selçuklu ilçemizden gelmiştir. Selçuklu gibi göç alan ve her görüşten insanımızın bulunduğu kozmopolit bir ilçede %72 oranında oy almak olağanüstü bir başarıdır. Bu noktada başta ilçe teşkilatımız olmak üzere partimize gönül vermiş ve bizimle birlikte çalışmış olan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunar ve teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyaretlerinden ötürü Dış İşleri Bakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerini ileten AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa AK ise seçim sürecinde gece gündüz demeden ülkemizin geleceği adına çalıştıklarını belirterek; “Sizin gibi bir şahsiyetin Konya’mızı şereflendirerek ilimizden milletvekili olmanızı büyük bir mutluluk ve heyecanla karşıladık. Bu durum bizim azmimizi ve çalışma gayretimizi bir kat daha artırdı. Sizin ve Sayın Başbakanımızın olağanüstü gayretleri ve çalışmalarıyla ülkemiz her geçen gün bir adım daha ilerlemekte ve ülkemiz insanına katkı sağlamakla birlikte Orta doğunun da umudu olmaktadır. Biz teşkilat mensupları olarak bu durumun bilincindeyiz ve buna göre hareket ediyoruz. Çıkılan bu kutlu yolculukta bizlerde çabalıyor ve karınca misali katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Seçim döneminde girmedik dükkân, çalmadık kapı bırakmadık her yere gitmeye gayret ettik ve yapılan icraatları anlattık. Çalışmalarımız seçim bitti diye hız kesmeyecek ve sürekli olarak devam edecektir. Ben de buradan başta çalışmalarımıza destek verdiğiniz için size ve her şeylerinden fedakârlıkta bulunarak azimle çalışan yönetim ekibime, gençlik ve kadın kolları mensuplarıma, meclis üyelerimiz ve mahalle temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa AK, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çini bir tablo hediye etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA