• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaya bir Adesem mağazası daha
13 Temmuz 2011 Çarşamba 17:15

Konya'ya bir Adesem mağazası daha

Yılın ilk yarısında yedi yeni mağazayı tüketicilerinin hizmetine sunan Adese, Konya'daki Adesem mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Konya Hicaz Adesem, semt sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği...
Adese, açılışlarına devam ediyor. Bu yıl üçü Bolu’da olmak üzere toplam yedi mağazayı hizmet halkasına ekleyen Adese Konya’da yeni bir Adesem şubesini daha hizmete sundu. Konya Hocacihan mahallesindeki Hicaz Adese, semt sakinlerinin yoğun katılımıyla hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Genel Müdür Mustafa Özeskiciler ve Genel Müdür yardımcıları Enver Şekerci ve Mustafa Cüce ‘nin birlikte kestiği mağaza, 305 metrekare satış alanında 2 kasa ve 7 çalışanıyla hizmet verecek.
 
Açılış töreninde kısa bir açıklama yapan Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, Hicaz Adesem’le birlikte Konya’daki toplam Adesem sayısının 78’e ulaştığını belirterek, ‘Adesem mağazalarımız, müşterilerimizin öncelikli ihtiyaçlarına yönelik hızlı, hesaplı ve yakın alışveriş imkanı sunuyor.’ Dedi. Özeskiciler, 500 metrekareden küçük mağazaların Adesem adıyla hizmet verdiğini hatırlatarak ‘Daha işlevsel bir konsepte sahip mağazalarımız, ziyaretçilerimiz tarafından çok büyük ilgi görmektedir ve bizde bu ilgiye bağlı olarak Adesem mağazalarını daha çok tüketiciyle buluşturmaya gayret ediyoruz. Nitekim bugün açılışını yaptığımız mağazamızla birlikte Adesem’lerin toplam şube sayısı da 78’e ulaştı.’ dedi.
 
Açılışlar devam edecek
Adese, önümüzdeki günlerde yeni açılışa daha hazırlanıyor. 15 Temmuz’da Bolu’daki dördüncü Adese şubesi olan Beşkavak Adese’yi Boluluların hizmetine sunacak olan Adese, böylece toplam şube sayısını da 136’ya çıkaracak.











HK

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA