• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaya Aktütünden acı haber
18 Mayıs 2016 Çarşamba 21:18

Konya'ya Aktütün'den acı haber

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde PKK’lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Konyalı asker Recep Alpmala'nın ailesine acı haber ulaştı. 

Şemdinli’de PKK’lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 4’ü ağır 9 asker yaralandı. Saldırıda şehit düşen sözleşmeli er Recep Alpmala'nın (26) Konya nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehidin acı haberi merkez Meram ilçesi Hacıfettah Mahallesi Bağlantı Sokak'ta ikamet eden ailesine yetkililer tarafından verildi. Aileye haber verilmesi sırasında sağlık görevlileri de hazır bulundu. Şehit haberini alan Recep Alpmala'nın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Dört kardeş olan şehit Recep Alpmala'nın evine ziyaretçiler gelmeye başladı. Şehit Recep Alpmala'nın 6 aylık asker olduğu belirtildi.  Şemdinli'deki saldırıda yaralanan askerlerden Mevlüt Koçak ve Yasin Akkaya’nın da Konyalı olduğu öğrenildi.

Şehit Recep Alpmala'nın sosyal paylaşım sitesinde 4 Mayıs'ta "Vicdanın rahatsa, geri kalan her şey teferruat oluyor. Hiç kimse bilmese bile, Allah biliyor ya, işte o insana yetiyor" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Şehit Recep Alpmala'nın ayrıca bir yakına yazdığı "Hüseyin abim düğününe yetişeceğim inşallah" paylaşımı da yürekleri burktu. 

sehit-recep-alpmala-1.jpg

sehit-recep-alpmala-2.jpg

 
 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA