• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaya 3 yeni sağlık yatırımı
22 Kasım 2010 Pazartesi 17:44

Konya'ya 3 yeni sağlık yatırımı

Konya İl Genel Meclisi, Beyhekim Hastanesine yapılması planlanan 3. Basamak Yoğun Bakım ve Reanimasyon Ünitesi'ne ödenek çıkarma, Diş Hastanesi yapımı ve Sarayönü'ne yeni bir toplum sağlık merkezi inş
Konya İl Genel Meclisi, Beyhekim Hastanesine yapılması planlanan 3. Basamak Yoğun Bakım ve Reanimasyon Ünitesi'ne ödenek çıkarma, Diş Hastanesi yapımı ve Sarayönü'ne yeni bir toplum sağlık merkezi inşa edilmesi konularında karar aldı.
 
Konya İl Genel Meclisi, bütçe görüşmelerinin ağırlık kazandığı Kasım ayı birleşimlerine devam ediyor. 12. birleşimi gerçekleştirilen Ali Selvi başkanlığındaki İl Genel Meclisi, sağlık konusunda 3 önemli karara imza attı.
 
Uzun bayram tatilinin ardından, bütçe görüşmelerine hızla başlayan İl Genel Meclisi, Sağlık ve Çevre Komisyonu'nun Ekim ayında yaptığı çalışmaları görüşmeye devam etti. Açılış ve yoklama ile başlayan birleşimin ilk oturumunda Meclis üyeleri bayramlaştı. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ile AK Parti Grup Başkan Vekili Süleyman Selçuk ve MHP Grup Başkan Vekili Yılmaz Ünal, Meclis üyelerinin bayramını tebrik etti.
 
Sağlık ve Çevre Komisyonu'nun raporlarını komisyon sözcüsü Abdulkadir Arslan okudu. Komisyonunun raporları arasında yer alan Beyhekim Hastanesine yapılması planlanan 3. Basamak Yoğun Bakım ve Reanimasyon Ünitesi projesine ihtiyaç duyulan ödenek, Selçuklu Belediyesi tarafından belirlenecek bir arsa üzerine yapılacak Diş Hastanesi ve Sarayönü ilçesine toplum sağlık merkezi yapılması konuları, yapılan oylamayla kabul edildi.
 
Sağlıkta önemli 3 adım olarak değerlendirilen projeler, yatırım programına alınarak 2011 yılı Performans Programı'na teklif edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA