• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaya 120 bin TLlik şelale
15 Haziran 2009 Pazartesi 10:33

Konya'ya 120 bin TL'lik şelale

Konya İl Özel İdaresi ve Çetmi Belediyesi işbirliği ile düzenlemesi yapılan Ay Boğazı Su Dökülen Şelalesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Konya İl Özel İdaresi ve Çetmi Belediyesi işbirliği ile düzenlemesi yapılan “Ay Boğazı Su Dökülen Şelalesi” düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene; Vali Osman Aydın, Taşkent Kaymakamı Hasan Çicek, Ak Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Mustafa Kabakçı, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Mevlana Kalkınma Ajansı Başkanı Nurettin Bay, belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. 120 bin TL’ye mal olan “Ay Boğazı Su Dökülen Şelalesi”nin 50 bin TL’si Özel İdare tarafından karşılandı. Konya’nın en ücra köşesine dahi hizmet götürdüklerini dile getiren Vali Osman Aydın, “Bizler bir ve beraber oldukça her türlü hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Çetmi beldemizde hizmete açılan bu şelale gerçekten önemli. Doğa harikası bu şelalenin turizme kazandırılacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
 
10 yıl önce Taşkent’in bu bölgelerine yürüyerek dahi gelmenin mümkün olmadığını kaydeden Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul ise, “Bugün hamdolsun dağ tepe demeden ülkenin dört bir tarafına araçlarımızla gidiyoruz. Valiliğimiz, özel idaremiz, belediyelerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. Hepsine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından 120 bin TL’ye mal olan Ay Boğazı Su Dökülen Şelalesinin açılışı törene katılan protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Törenin ardından davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.  
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA