• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporun tek düşüncesi Süper Lig
12 Ekim 2009 Pazartesi 16:24

Konyaspor'un tek düşüncesi Süper Lig

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, takımın çok iyi sonuçlar almaya devam ettiğini, bunu korumak için özel tedbirler aldıklarını söyledi.
Güven Öten, yaptığı açıklamada, hafta sonu 2-2 berabere kaldıkları Karşıyaka'nın ciddi bir rakip olduğunu, İzmir'e bu gücü bilerek gittiklerini, şansız yenen bir golle de olsa galibiyeti kaçırmalarının kendilerini sarsmadığını söyledi.

Önemli olan ''namağlup takım'' unvanını sürdürmeleri olduğunu, takımda moral motivasyonun üst düzeyde bulunduğunu vurgulayan Güven Öten, şunları kaydetti:

''Şampiyon olmamız için namağlup durumumuzu sürdürmekten başka çaremiz yok. Futbolcularımızın moralleri çok iyi ancak bunu muhafaza etmek daha zor bir iş. Namağlup unvanımızı koruyabilmek için futbolcularımıza yönelik özel motivasyon uygulaması başlattık. Yine genel menajer atadık. Futbolcuların en küçük bir probleminde hemen yönetim devreye giriyor, sorun anında çözülüyor. Tüm maçlar bizim için final havasında, motivasyonumuzun düşmesine tahammülümüz yok.''

Güven Öten, cumartesi günü Konya'da oynanacak Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına kesin 3 puan gözüyle baktıklarını, sahayı doldurup hep bir ağızdan olumlu tezahürat yapacak taraftarın maçın gidişatını etkileyebileceğini sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA