• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporun puan kaybına tahammülü yok
25 Kasım 2010 Perşembe 16:28

Konyaspor'un puan kaybına tahammülü yok

Konyaspor, evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.
Konyaspor, evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğangözetiminde yapılan antrenmanlar ilk 15 dakikanın ardından basına vetaraftara kapalı olarak devam ediyor. Antrenman öncesi konuşan Çekdefans oyuncusu Martin Klein, hedefleri doğrultusundaki rakipleriKasımpaşa ve Gençlerbirliği ile iç sahada üst üste çok önemli iki maçaçıkacaklarını belirtirken, kesinlikle puan kaybına tahammüllerininolmadığını söyledi. Klein, "Baktığımızda Kasımpaşa 7 puanla bizimaltımızda, Gençlerbirliği ise bizim üzerimizde bulunuyor. Üst üstekendi sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarınıkazanırsak Gençlerbirliği'ni de sıralamada altımıza alacağız. Kasımpaşaile puan farkını arttırıp biraz daha rahatlayacağız. Zaten kendisahamızda oynadığımız için mutlak kazanmamız gereken maçlar. Her ikitakımda bizim direkt rakiplerimiz. O yüzden kesinlikle puan kaybınatahammülümüz yok ve bu doğrultuda da çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Martin Klein, uyum sorunu yaşamadığını belirterek, "Takımarkadaşlarımın ve saha dışında edindiğim arkadaşlarımın da yardımıylaKonya'ya adaptasyon sorununu en kısa sürede atlattım. Konyaspor'a,Konya'ya ve Konya'ya halkına tamamen alıştım diyebilirim" diye konuştu.

Konyaspor takım kaptanlarımızdan Erdal Kılıçaslan ise, iç sahadapeş peşe oynayacakları maçlardan ilki olan Kasımpaşa mücadelesine 3 puan için hazırlandıklarını bildirdi. Kılıçaslan, "Bize zaman lazım, sabırlazım diye lig başında söylemiştik. Başarılı sonuçlar almaya başladık.Konyaspor'u ligde layık olduğu yere taşıyacağız" şeklinde konuştu.
Öte yandan, Konyaspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında 27 KasımCumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Kasımpaşa ileoynayacağı karşılaşmanın biletlerinin satışına başlanıldı. Biletlerinfiyatları ise, eski yeşil tribün 15 TL, yeni yeşil tribün 15 TL, maraton tribün 15 TL, kale arkası tribün 7,5 TL, kapalı tribün 50 TL ve misafir takım tribün 15 TL olarak bildirildi. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA