• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporun oyunu memnun etmedi
18 Ağustos 2011 Perşembe 16:04

Konyaspor'un oyunu memnun etmedi

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Yüksek Hızlı Tren Turnuvası'nda Ankara Demirspor ile oynadıkları maçı değerlendirdi. Takımın oyunundan memnun olmadığını ifade eden Özdemir, lige kadar...

Açıklamalarına "Teröre verdiğimiz şehitlerimizin ailelerin acısını paylaşıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Bu yaşanan olay bizi gerçekten çok etkiledi" diyerek başlayan Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, "Katıldığımız turnuvada oynacağımız maçlar eksiklerimizi ve planladıklarımızın neresinde olduğunu görme adına önemli fırsattı. Takımımın Ankara Demirspor karşısında ortaya koyduğu oyun herkes gibi bizi de memnun etmedi. Daha iyi organize olup daha iyi bir mücadele ortaya koyabilirdik. Ama bir konsantrasyon eksikliği yaşandı. Bunu sadece sahada oyuncular değil saha kenarında da biz yaşadık. Her şeye rağmen kazanmak ve ev sahipliğini yaptığımız turnuvada finale yükselmek güzel. Eksiklerimizin olduğunun farkındayız. Genç arkadaşlarımız oynanan her maç ile takıma daha fazla uyum sağlayacaklar. Bir anlamda önümüzdeki süreç bizim lehimize olacak. Bu süreci en iyi şekilde kullanmak ve sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz. Konyaspor başarılı bir sezon geçirip hedefine mutlaka ulaşacaktır. Bunun için bir kez daha tekrarlıyorum zamana ihtiyacımız var. Bu zamanda mevcut" şeklinde konuştu.

Sezonun başlamasına yaklaşık 3 haftalık bir süre olduğunu hatırlatan Özdemir, "Bu zaman dilimi içerisinde yapacağımız antrenmanlar ve oynamayı planladığımız maçlarla hazır olacağımızı düşünüyorum. Biz tecrübeli oyuncuların yanına genç isimleri monte ederek oluşturacağımız kadromuzla iyi işler yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

Özdemir, ilk kez düzenlenen Yüksek Hızlı Tren Turnuvası'nda final maçını da kazanarak kupayı almak istediklerini ifade etti.

Adanaspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Ertuğrul Arslan'ın durumuna da değinen Teknik Direktör Özdemir şunları kaydetti.

"Zaten sayı anlamında kısıtlı bir kadroya sahiptik. Bu kadronun en önemli oyuncularından Ertuğrul'u da kaybettik. Ön çapraz bağlarından ameliyat oldu ve sahalara dönme süreci 4 ila 6 ay arasında. Bizim adımıza çok kötü bir haber. Kendisine acil şifalar diliyor ve bir an önce aramıza dönmesini arzu ediyoruz. Ertuğrul'un eksikliğini takım içerisinde rotasyonlar yaparak gidermeye çalışacağız. İnşallah bunda da başarılı oluruz"

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA