• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporun kalecisi başarıya inanıyor
06 Ağustos 2011 Cumartesi 17:06

Konyaspor'un kalecisi başarıya inanıyor

Konyaspor'un kalecilerinden Ercüment Kafkasyalı, "Kadromuz 1. Lig için yeterli değil" diyen teknik direktörlerinin aksine Konyaspor'un başarıya ulaşacak teknik ekibe ve oyuncu kadrosuna sahip...
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un teknik direktörü Osman Özdemir, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, kadrolarının Bank Asya 1. Lig için yeterli olduğunu düşünmenin hayalcilik olacağını belirtmişti.
Konyaspor'un kalecisi Ercüment Kafkasyalı ise teknik direktör Özdemir'den farklı düşünüyor. Kafkasyalı, Konyaspor'un, başarıya ulaşacak teknik ekibe ve oyuncu kadrosuna sahip olduğunu belirtti.

Kafkasyalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının yorucu ve yoğun bir tempoda devam ettiğini, sezonun başlangıç tarihinin ertelenmesiyle oluşan arayı iyi değerlendirdiklerini bildirdi.

2011-2012 sezonuna en hazır şekilde gireceklerine inandığını söyleyen Kafkasyalı, geride bıraktıkları dönemde başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getirdi.

İlk etabı kondisyon ağırlıklı Isparta Davraz'da, ikinci etabı ise teknik taktik çalışmalar ve özel maçlarla Kızılcahamam'da geçirdiklerini vurgulayan Kafkasyalı, şunları kaydetti:

''Liglerin başlama tarihinin ertelenmesinin ardından programımızda değişiklik oldu. Hafta başından bu yana kendi tesislerimizde çalışıyoruz. Baktığımız zaman erteleme takım kadrosunun ve oyun sisteminin tam anlamıyla oturması adına olumlu ancak konsantrasyon eksikliğine uğrama adına da olumsuz etkilediğini söyleyebilirim. Ama her şeye rağmen yoğun ve yorucu bir şekilde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Genç oyuncu arkadaşlarımızın katıldığı kadromuzla oynayacağımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi en aza indirip sezona iyi başlamak ve hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Başarıya ulaşacak teknik ekip ve oyuncu kadrosuna sahibiz.''
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA