• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporun 3 puan hasreti
02 Mart 2011 Çarşamba 13:58

Konyaspor'un 3 puan hasreti

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, uzun zamandır bekledikleri galibiyeti Ankaragücü karşısında almak istediklerini belirtti.
Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, uzun zamandır bekledikleri galibiyeti Ankaragücü karşısında almak istediklerini belirtti.
     Vural, yaptığı açıklamada, deplasmanda 2-1 kaybedilen Karabükspor maçının hem kendilerine hem de taraftarlara hayal kırıklığı yaşattığını söyledi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor beraberliği ve Kardemir Karabükspor yenilgisinin ardından küme düşme potasından çıkmak adına Ankaragücü karşısında yeni bir fırsat daha yakaladıklarını ifade eden Vural, şunları kaydetti:
     ''Ankaragücü maçını kazanırsak bu sefer istediğimize ulaşacağız. Uzun zamandır beklediğimiz galibiyeti Ankaragücü karşısında almak istiyoruz. Bu maçı taraftarlarımızla bütünleşerek kazanmak arzusundayız. Hazırlıklarımıza başladık. Eksiklerimizin farkındayız. Marcin Robak'ın kart cezası sona erdi, ancak Montano kart cezalısı, Mehmet Batdal ve Orkun Uşak sakat. En iyi 11'i çıkarıp bize çok gerekli olan 3 puanı alarak gelecek haftalarla ilgili umudumuzu devam ettirmek istiyoruz.''
     Vural, maç kaybetmenin kendilerini inanılmaz şekilde gerdiğini de sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA