• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporu Süper Lige taşıyacak formül
29 Aralık 2011 Perşembe 15:22

Konyaspor'u Süper Lig'e taşıyacak formül

Konyaspor takımının genç ve golcü isimlerinden Recep Aydın, başarılı bir sezon ilk yarısı yaşadıklarını ve aynı başarının devamını getirmek amacıyla sıkı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Konyaspor takımının genç ve golcü isimlerinden Recep Aydın, başarılı bir sezon ilk yarısı yaşadıklarını ve aynı başarının devamını getirmek amacıyla sıkı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederken, takımdaki arkadaşlığın kendilerini Süper Lig hedefine ulaştıracağına inandığını söyledi.

Beklentilerin aksini gerçekleştirip başarılı bir sezon ilk yarısı geçirdiklerini söyleyen genç golcü Recep Aydın, "Bunu başarmamızda en büyük etken mükemmel arkadaşlığımız, birbirimize saygımız, sevgimiz ve yakaladığımız takım ruhumuzdu. İnanarak yola çıktık ve belki daha iyisini yapabileceğimiz bir ilk yarı sonunda zirvenin sadece 3 puan gerisinde kaldık. İkinci yarı zorlu geçecek. Bunun farkındayız ve o doğrultuda sıkı bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bakıldığında diğer takımlar kadar bizimde Süper Lig şansımız var. Belki de en şanslı birkaç takımdan biriyiz. Arkadaşlığımızın bizi Süper Lig hedefimize ulaştıracağına inanıyoruz. İkinci yarının ilk iki maçından alacağımız sonuçlarla ne kadar iddialı olduğumuzu herkese gösterip hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Tek düşüncemiz Konyaspor'u hak ettiği ve ait olduğu Süper Lig'e taşımak" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA