• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporu hakem değil, Serhat Akyüz yaktı!
06 Şubat 2010 Cumartesi 16:38

Konyaspor'u hakem değil, Serhat Akyüz yaktı!

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara maç sonunda bir açıklama yaptı.
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara yaptığı açıklamada, ilk yarıda yakaladıkları net gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Maçın başında ve sonrasında yediğimiz enteresan bir gol var. Rakibi kalemizde görmedik. Oyunda ağırlık bizdeydi. Defansın arkasına atılan topta kademede yaptığımız bir hata sonucu yenildik. Oyunun geneline baktığımızda, dostane bir maç oldu. Maçın hakemi hakkında konuştuğum zaman Hüsnü Hoca mazeret arıyor olacaklar. Ancak bu maçı tüm Türkiye izledi. Gerekli, yetkili insanlar bu maçı incelesinler. Çifte standart olduğu zaman herkes isyan ediyor. Bucaspor'un galibiyetini kutluyorum. Oynadığımız oyunun karşılığında puan veya puanlar alabilirdik. Ama yenildik. Kartalspor maçına bakacağız.''
 
Bank Asya 1. Lig'de Konyaspor'u 3-1 mağlup eden Bucaspor'da ise teknik direktör Özcan Kızıltan, ''Haklı olarak kazandık ve yolumuza devam ediyoruz'' dedi.
    

Kızıltan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ligde bundan sonra oynayacakları her maçın zor olacağını belirterek, futbolcularına her maçın bir final olduğunu söylediklerini kaydetti. Bugünkü maçta futbolcularının olağanüstü bir mücadele verdiklerini kaydeden Kızıltan, ''Haklı olarak kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. Futbolcularım kalitesi bizi buraya getiren faktör. Onlar, yolunu belirlemişler biz onlara yardım ediyoruz'' diye konuştu.
    

Bucaspor kaptanı Yılmaz Özlem de kendilerine destek veren taraftarlarına teşekkür ederek, rakipleri Konyaspor'a başarılar diledi.
         
Müsabakayı 5 bin 482 biletli seyirci izlerken, hasılat 33 bin 625 lira olarak gerçekleşti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA