• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspordan teknik direktör açıklaması
18 Haziran 2018 Pazartesi 13:23

Konyaspor'dan teknik direktör açıklaması

Atiker Konyaspor’da Kurumsal İletişimden Sorumlu As Başkan Recep Çınar, teknik direktör konusunun hafta içinde bitirileceğini söyledi

Recep Çınar’ın açıklamaları şu şekilde: “Olağanüstü Genel Kurul sonrasında görevi devir alır almaz başkanımız Hilmi Kulluk’un talimatları doğrultusunda yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Öncelikli olarak teknik direktör konusunu ivedilikle çözüp, daha sonra da takımdan  gidecek ve kalacak oyuncular konusu ele alınacak. Özellikle teknik direktör konusunda geç kalmayacağız.  Bu konudaki belirsizliklerin ortadan kalkması durumunda çok daha net bir takım açıklamaları camiamızla paylaşabileceğiz. Başkanımız Hilmi Kulluk yönetiminde, İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcımız Abbas Kılınç, As Başkanlarımız Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp’tan oluşan transfer komitemiz, teknik direktörümüzü belirlemesinin ardından listemizde yer alan isimlerle iç ve dış transfer görüşmeleri yapacaktır. Atiker Konyaspor’umuzun formasını yeni sezonda giyecek isimleri kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda en kısa sürede takımımıza kazandırıp sezon başı hazırlık kampına yetiştirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

TARAFTARLAR SABIRLI OLMALI
Başkan Hilmi Kulluk’la ilgili düşüncelerini de açıklayan Kurumsal İletişimden Sorumlu As Başkanımız Recep Çınar, Atiker Konyaspor’u sevenlerin, Atiker Konyaspor’u yaşam biçimi haline getirenlerin, Atiker Konyaspor’a gönül verenlerin sabırlı davranması halinde, Hilmi Kulluk başkanlığındaki Atiker Konyaspor’un kısa süre içinde hissedilir bir ivme kazanacağını belirterek, yeni başkanın tek derdinin ve tek tasasının yeşil-beyazlı kulüp olduğunu söyledi.

ÖNCELİK MALİ YAPIDA
Çınar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Atiker Konyaspor’un Süper lig’de kalıcı olması için öncelikle mali yapısını düzeltmesi, sonra da hedefini belirlemesi gerekir. Ekonomi yerlerde sürünürken, siz çıkar ‘biz şampiyonluk için oynayacağız derseniz’ bu hayal satmaktır.  Hilmi Kulluk’ da böyle bir başkan değil. Daha realist, daha gerçekçi bir başkan. Dediğim gibi, kendisine, yönetimine, takımın başına getireceği teknik adama ve oyunculara sabır gösterilirse, bu kulüp iki yıl içinde  hem ekonomik olarak, hem de sportif olarak ihya olur” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA