• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspordan Tazemeta açıklaması
14 Ekim 2010 Perşembe 10:51

Konyaspor'dan Tazemeta açıklaması

Konyaspor yönetimi, Kamerunlu oyuncu Tazemeta'nın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Sezon başında Konyaspor'a transfer olan Thierry Tazemeta, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Konyaspor Yönetim Kurulu, Tazemeta'nın disiplinsiz davranışlardabulunup, takım içerisindeki huzuru bozduğunu, bundan dolayı TeknikDirektör Ziya Doğan'ın da görüşü alınarak, alt yapıda kendisine tahsisedilen antrenörle antrenmanlara çıkmasına karar verildiğini bildirdi.

Kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

" Thierry Tazemeta, Kamerun vatandaşı olmasına rağmen kendisine EkvatorGine adına gerçekçi olmayan bir milli takım davetiye yazısı gönderilmişolup, kulübümüz bu davetiyenin TFF kanalı aracılığıyla ve FİFAtalimatlarında belirtildiği süre içerisinde yapılmadığını tespitetmiştir. Konu oyuncuya iletilmesine ve davetiyenin gerçekçi olmadığıifade edilmesine rağmen, Thierry Tazemeta, huzursuzluk çıkartarak vebahane göstererek ısrarla Ekvator Gine milli takımına gitmek istemiş vebelirtilen zamanlarda yapılan antrenmanlara katılmamış, sonrasında 1 gün gecikmeli olarak antrenmana çıkmak istemiştir.

Oyuncu Thierry Tazemeta, kendisine yapılacak ödemenin birkaç güngecikeceği konusunda bilgi verilmesine rağmen, kulübümüzden hiçbiryetkili ile görüşmeden avukatı aracılığıyla kulübümüze ihbarnamegöndermiştir. Oyuncuya ödemesi 2 gün sonra yapılmış, kulübümüze karşıaldığı bu olumsuz tavır, takım ruhunu ve bütünlüğünü zedelediği içinaffedilemez olarak değerlendirilmiştir.

Thierry Tazemeta, disiplinsiz davranışları ve takım içerisindeki huzurubozması nedeniyle Yönetim Kurulumuz ve teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın görüşleri doğrultusunda kadro dışı bırakılarak alt yapımızda kendisinetahsis edilen antrenörle antrenmanlara çıkmasına karar verilmiştir.

Spor kamuoyunun bilgilerine sunarız. "
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA