Konyaspor’dan tarihi ilk!

Konyaspor’dan tarihi ilk!
Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında Eskişehir’de ligin formda takımlarından Fenerbahçe ile karşılaşan ve sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılan arabam.com Konyaspor, rakibi karşısında tarihi bir ilki gerçekleştirerek ilk kez iç sahada iki maçta üst üste mağ

Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında Eskişehir’de ligin formda takımlarından Fenerbahçe ile karşılaşan ve sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılan arabam.com Konyaspor, rakibi karşısında tarihi bir ilki gerçekleştirerek ilk kez iç sahada iki maçta üst üste mağlup etti.

2022-2023 sezonuna istediği başlangıcı yapamayan ve ilk iki haftada aldığı golsüz beraberliklerin ardından İstanbulspor’u 4 golle geçerek rahat bir nefes alan Konyaspor, 4.haftanın en kritik maçında Eskişehir’de Fenerbahçe’yi tek golle geçti. Zorlu rakibini Muhammet Demir’in attığı golle mağlup eden yeşil-beyazlılar, rakibini kulüp tarihinde ilk kez iç sahada üst üstte ikinci kez mağlup etmeyi başardı. Söz konusu süreçte geçen sezon sarı-lacivertli ekibi konuk ettiği Süper Lig maçını Soner Dikmen ve Abdülkerim Bardakcı’nın golleriyle 2-1’lik skorla kazanan İlhan Palut idaresindeki Konyaspor, en üst lig tarihinde İstanbul temsilcisini üst üste iki iç saha karşılaşmasında mağlup ederek bir ilki gerçekleştirdi.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.