• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspordan önce Fenerbahçe karşılaştı
08 Ekim 2011 Cumartesi 16:11

Konyaspor'dan önce Fenerbahçe karşılaştı

Konyaspor'un Bank Asya 1. Lig2de karşılacağı Kartalspor ile Fenerbahçe özel bir maç yaptı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor ile yaptığı özel maçla sürdürdü. Sarı-lacivertliler, rakibini 5-1 mağlup etti.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada, ilk gol 40. dakikada Semih Şentürk'ten geldi. 43. dakikada ise Devilson'un golüyle ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe 67. dakikada Caner Erkin'in, 77. dakikada ise Alex de Souza'nın golüyle Kartalspor karşısında 3-1 önde geçti. Rakibi karşısında üstün oyununu sürdüren Sarı-lacivertliler, 79. Issiar Dia, 85. Dakikada ise Henri Bienvunu'nun golüyle hazırlık maçından 5-1 galip ayrıldı.
Öte yandan hazırlıkalrın sürdüğü Fenerbahçe'de Uğur Boral bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı'nın tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi.
Çalışmalara, A Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu, Joseph Yobo, Miroslav Stoch, Reto Ziegler ile Ümit Milli Takımda bulunan Gökay İravul katılmadı.
Yarını izinli olarak geçirecek Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını 10 Ekim Pazartesi günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA