• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor’da savunma bereketi
11 Temmuz 2016 Pazartesi 13:33

Konyaspor’da savunma bereketi

Avusturya’da hazırlıklarını sürdüren Atiker Konyaspor’da savunmada yaşanan bolluk dikkat çekiyor.

Birinci etap kamp çalışmaları için Avusturya’da hazırlıklarını sürdüren Atiker Konyaspor’da savunmada yaşanan bolluk dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılarda şu an savunmada oynayabilen 10 oyuncu kadroda bulunuyor

2016-2017 sezonu hazırlık kampı için Avusturya’da bulunan Atiker Konyaspor’da çalışmalar devam ediyor. Son olarak Anadolu Selçukspor’dan Can Demir Aktav ile sözleşme imzalayan Konya ekibi savunmada görev alabilen oyuncu sayısını da 10’a çıkarmış oldu. Sağ bek mevkiinde geçtiğimiz sezon devre arasında kampa katılan Skubic’in yanı sıra Ömer Ali Şahiner’i de değerlendirme imkanı olan Atiker Konyaspor’da savunmanın ortasında ise çok fazla isim forma için mücadele verecek. Geçtiğimiz sezon çok iyi bir uyum yakalayan ve kale önüne adeta duvar ören Vukovic, Ali Turan ikilisinin yanı sıra bu bölgede Selim Ay, Abdülkerim Bardakçı, Can Demir Aktav ve Volkan Fındıklı da yer alıyor. Sol bekte ise Barry Douglas ve Mehmet Uslu forma için rekabet edecek oyuncular durumunda. Yeşil-beyazlı ekipte forma rekabetinin en üst düzey olacağı alan olması beklenen savunma hattına bir oyuncu daha takviye edilebilir. Ömer Ali Şahiner’i sağ bekte değil sağ açıkta oynatmak isteyen Aykut Kocaman’ın Skubic’in sakat ya da cezalı olması halinde Sloven oyuncuya alternatif bir oyuncunun alınması talimatı verdiği öğrenildi. Konyaspor transfer komitesinin sağ bek mevkii için çalışmalarını sürdürdüğü bilinirken bu bölgede adı geçen son isim Eskişehirsporlu Kamil Ahmet Çörekçi olmuştu.

DOSSA KAMPA GÖTÜRÜLMEDİ

Diğer yandan Atiker Konyaspor’un geçtiğimiz sezon başında Aykut Kocaman’ın isteği üzerine takıma kattığı Dossa Junior beklenileni verememiş ve ligin ikinci yarısında Eskişehirspor’a kiralanmıştı. Eskişehir temsilcisinde de verimsiz bir sezon geçiren Dossa Junior yeniden Konyaspor’a gönderilmişti. Dossa Junior’dan kendisine takım bulması istenmesinin ardından kampa da götürülmedi. Savunma hattında yaşanan alternatif bereketinin de Dossa’yı kadroya almamakta sebep olduğu düşünülüyor. Yeşil-beyazlılar Dossa Junior’ı uygun bir fiyata satmaya çalışacak, eğer satamazsa sözleşmesini feshetme yoluna gidilecek. 

MÜCAHİT YAPRAKCI

Kaynak:
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA