• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporda ödeme yapılana kadar boykot
11 Ekim 2011 Salı 18:02

Konyaspor'da ödeme yapılana kadar boykot

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'da futbolcular kendilerine ödeme yapılmadığı için antrenmanlara çıkmıyor.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'da futbolcular kendilerine ödeme yapılmadığı için antrenmanlara çıkmıyor.
2 gündür antrenmana çıkmayan futbolcular sezon başından bu yana ödeme yapılmadığını söylerken olağanüstü genel kurul kararı alan takımda henüz yeni yönetim için adaylığını açıklayan olmadı.
 
Kartalspor maçı hazırlıkları nedeniyle bugün saat 16.00'da yapılması gereken antrenmana çıkmayan futbolcular adına konuşan Erdinç Yavuz, 2 milyon nüfusu olan bir şehrin takımına sahip çıkılmamasının üzüntü verici olduğunu söyledi. Yavuz, "Geçen hafta deplasmana giderken otobüsümüz durduruldu hacizden dolayı. Bizlere ödemelerle ilgili söz verildi maalesef bunlar yerine getirilmedi. Bizde bu süreçte birilerine sesimizi duyurmak adına böyle bir karar aldık takım olarak. Bunu ödeme yapılana kadar devam ettireceğiz. Sadece bizlerle alakalı değil bu süreç personelimiz olsun şuan hiç kimse sezon başından beri 1 kuruş para almadı. Ödeme yapılmadı ve maalesef sözlerde yerine getirilmediği için böyle bir süreç yaşandı. Bizde istemiyorduk böyle olmasını ama birazda zorunluluktan yaptık. Ben gerçek Konya taraftarından bu durumdan dolayı özür diliyorum" dedi.
 
Erdinç Yavuz, devre arasına kadar Konyaspor'un bütün maçlarına çıkarak takımı en iyi şekilde temsil edeceklerini ancak bu sürecin devam etmesi halinde takımda kimsenin kalmayacağını kaydetti.

Konyasporlu Hakan Aslantaş ise, şehrin önde gelen isimlerinin takıma sahip çıkmasını istedi. Aslantaş, "Dünden beri idmana çıkmama kararı aldık. 4 aydır bize ödeme yapılmıyor. Bu şehir uyanana kadar, bazı şeylere sahip çıkana kadar idmana çıkmayacağız. Kendi özel salonumuz var orada çalışacağız. Maçlarda da Konyaspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Konyaspor bir markadır, bazı insanlar bunu unuttu. İki senedir aynı şeyi söylüyoruz, destek verilmesi noktasında. Pek değişen bir şey olmadı.
Konyaspor amatör kümeye düşse bile yeşil beyazlı renge sahip çıkılmasını istiyorum. işadamları ve önde gelen insanlar bize sahip çıksınlar, biz bu şehre hizmet veriyoruz" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA