• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporda Bursa maçı hazırlıklar sürüyor
18 Ocak 2011 Salı 14:35

Konyaspor'da Bursa maçı hazırlıklar sürüyor

Konyaspor Klüp başkanı Bahattin Karapınar: 'İkinci yarıya yepyeni bir Konyasporla başlacağız' dedi
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Bursaspor maçı ile başlayacak Konyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında iç sahada oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde yapılan çalışmaya Erdinç Yavuz, Irak Milli Takımı ile Asya Kupası'nda bulunan Basem Abbas dışında tüm oyuncular katıldı. Fransa 1. Lig takımlarından Arles Avignon'dan transfer edilen 29 yaşındaki defans oyuncusu Alvaro Perez Mejia da antrenmanda yer aldı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda Marcin Robak takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Üç gruba ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak çift kale maç ve çabukluk-koordinasyon çalışması yaptı.

Antrenmanı beraberindeki yöneticilerle izleyen Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, yapılan transferlerle kadroyu güçlendirdiklerini ve amaçlarının takımın ligde kalmasını sağlamak olduğunu söyledi. Karapınar, "Pazar günü iç sahada oynayacağımız Bursaspor maçıyla ligin ikinci yarısına başlayacağız. Önemli transferler yaptık, iyi transferler yaptık kadromuzu güçlendirdik. İkinci yarıya yepyeni bir Konyasporla başlayacağız. Bütün amacımız konyaspor'un öncelikle ligde kalabilmesi, daha sonra çıkabileceğimiz kadar yukarıya çıkabilmek. Bu amacımıza inşallah ulaşacağız, Konyaspor bu sene ligde kalacaktır. Çok önemli transferle yaparak büyük yükün altına giriyoruz. İnşallah bu kaliteyi de sahaya yansıtırız, Konyasporumuz ligde kalır" dedi.

Alvaro Perez Mejia'nın transferinde bir problem yaşamadıklarını, oyuncunun takımla antrenmanlara çıkarak Bursaspor maçına hazırlandığını ifade eden Karapınar, 2 yeni transferin son durumları hakkında da bilgi verdi. Başkan Karapınar, "İngiltere Championship takımlarından Hull City forması giyen Gine milli takımı kaptanı Kamil Zayatte ile 1,5 yıllık anlaşma sağladık. Bu oyuncu akşam saatlerinde Konya'ya gelecek ve sözleşme imzalayacağız. Türkiye'de son olarak Eskişehirspor forması giyen Nijerya asıllı Bahreyn Milli Takım oyuncusu Jayceen John Okwunwanne ile 20 Ocak'ta sözleşme imzalayacağız. Transferi tamamladık diyemeyiz ama büyük ölçüde tamamlamış olacağız. Transferin son gününe kadar kulüpler canlı olduğu için birçok gelişme olabilir. Ama bu iki oyuncu ile transferi büyük ölçüde tamamladık diyebiliriz" şeklinde konuştu
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA