• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyasporda 11 arayışı
11 Ağustos 2010 Çarşamba 22:09

Konyaspor'da 11 arayışı

Ligin ilk maçında Bursasporla deplasmanda karşılaşacak olan Konyasporda hazırlıklar sürerken, teknik direktör Ziya Doğan, güçlü rakibi karşısında sahaya süreceği ilk 11i belirlemeye çalışıyor
Konyaspor’da Bursaspor maçının hazırlıkları günde tek antrenmanla devam ediyor. 2010-2011 sezonu perdesini deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmayla açacak olan Konyaspor'da, önceki akşam yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli ve istekli göründüler.

Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmanda Uğur Yanıkdemir ve Burak Karaduman takımdan ayrı çalışırken, boynunda ağrıları olan Emrah Eren çalışmayı terk ederek tedavi oldu. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas tekniğine dayalı çalışma ile devam etti. Düz koşunun ardından ısınma hareketleriyle pas çalışmasına katılan Jones Troest, taktik çalışmaya katılmayarak tesislere geçti ve tedavi oldu. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman taktik çalışma ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de akşam saatlerinde taktik çalışan Kartallar, Bursa’yla muhtemelen Pazar günü sabah gidecekler ve orada ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar. Yeşili-beyazlılar Bursa’da Holiday İnn otelde konaklayacaklar.

AYMAN KONYASPOR’DA

Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Teknik direktör Ziya Doğan’ın, sistem sıkıntısı nedeniyle transfer edilmesini istediği Mısırlı futbolcu Ayman ile biri yıllık sözleşme imzalandı.. Ayman’ın maça başı olmak üzere 200 bin dolar alacağı ileri sürüldü. Mısır’da çalıştığı için hazır olduğu bildirilen Ayman, önceki akşam takımla birlikte çalıştı. Konyaspor’da, kaleci transferi konusunda ise dünde b.ir açıklama yapılmadı.. Ancak, alınan bilgilere göre; kaleci adayı olarak Galatasaray’dan Orkun, Fenerbahçe’den Volkan Babacan ve Ankaragücü’nden Serkan Kırıntılı’nın isimleri geçiyor.

KARAPINAR ELİ BOŞ DÖNDÜ

Hafta başında oyuncu izlemek için Norveç’e giden başkan Bahattin Karapınar ise eli boş döndü. Poljac’ın menaceri Recep Arıcı ile birlikte Nijerya Milli takımının golcüsünü izleyen Başkan Karapınar, Bentley Chukwuma Akabueze isimli futbolcunun 06 Mayıs 1989 doğumlu olduğunu, Nijerya Milli takımında 2 maçta 1 gol ve Nijerya Ua20 Milli takımında da 8 maç 5 gol attığını söyledi. Ancak, bu futbolcu için kulübünün çok yüksek bonservis ücreti istediği, bu nedenle transferle ilgili olarak görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Başkan Karapınar, bonservisi elinde olan futbolcuları alarak iyi bir takım oluşturduklarını yineledi ve Nijeryalı futbolcuyu, gol atmasına rağmen beğenmediğini açıkladı.. Başkan Karapınar, yönetim olarak yalnız kaldıklarını, kimsenin beş kuruş vermediğini de dile getirdi ve “çok iyi biri takım olduk. Ligde ses getireceğiz” dedi.
Merhaba 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA