• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspora yeni antrenman sahası
26 Ekim 2010 Salı 12:22

Konyaspor'a yeni antrenman sahası

Karatay Belediyesi'nden Konyaspor'a yeni antrenman sahası daha kazandırıyor
Karatay Belediyesi Süper Lig’deki temsilcimiz Konyaspor’a yeni bir antrenman sahası daha kazandırıyor. Konyaspor kulübünün kullanımına tahsis edilen tesislerde ikinci bir sahanın yapımı için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Tatlıcak Konyaspor Tesisleri’nin, Ereğli çevre yolu üzerinde 40 bin metrekare bir alanda futbolculara hizmet verdiğini dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, tesis içerisinde bulunan çim sahada idman yapıldığını ancak yetersiz kaldığını ve ihtiyaca cevap veremediğini ifade ederek gelen talep üzerine Konyaspor’a yeni bir antrenman sahasının daha kazandırılacağını söyledi. Yeni yapılan sahanın 90 metre genişliğinde ve 150 metre uzunluğunda olacağını ve standart ölçülerdeki iki sahanın toplamına yakın büyüklükte olduğunu belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 600 bin TL’ye malolacak sahada belediye ekiplerinin hummalı bir çalışma içerisine girdiğini ve 2 ay içinde bitirilerek kullanıma hazır hale getirilecek yeni saha ile Konyaspor’un çok daha iyi şartlarda antrenmanlarını yürütebileceklerini ifade etti.

Konyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Karapınar ve Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan Konyaspor’a yapmış olduğu desteklerden dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA