• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspora maddi destek geldi
22 Eylül 2010 Çarşamba 11:45

Konyaspor'a maddi destek geldi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Konyaspor'a, Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından 100 bin TL'lik maddi destekte bulunuldu.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Konyaspor'a, Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından 100 bin TL'lik maddi destekte bulunuldu.
 
Kulübün sıkıntılı dönemden bir an önce çıkması adına yapılan maddi destek çağrılarına ilk katkıyı 100 bin TL ile OSB Müdürlüğü yaptı. Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, OSB Müdürlüğü'ne yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ederek, "Konyaspor'un Konya'yı temsil ettiği ve bu temsilin adına yakışır bir şekilde yapılmasından hareketle kulübe gereken maddi desteğin sağlanması için Konya'mızdaki odalar, kişi, kurum ve kuruluşlar ile sanayicilerimize destek çağrısında bulunmuştuk. Bu konuda ilk katkıyı daha öncede
desteklerini esirgemeyen OSB Müdürlüğü sağladı ve 100 bin TL maddi katkı yaptı. Bu desteklerinden dolayı başta OSB yönetim kurulu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 100 bin TL'lik bu destek oluşacak bir yardım seferberliğinin ilk kıvılcımı olur ve Konya'mız Konyaspor'a sahip çıkarak içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemden kurtulması adına el birliğiyle destek verir. Bunu yapacak güce sahip olduğumuza inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA