• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspora her maç final
27 Ocak 2011 Perşembe 13:29

'Konyaspor'a her maç final'

Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, düşme hattından çıkmak istiyor.Konyasporlu futbolcu Mehmet Sedef: 'Her maça final gibi bakıyor, çok iyi hazırlanıyoruz'

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayan Konyaspor, gönderdiği 13 oyuncunun yerine gelen transferlerle başarılı sonuçlar alarak ligde kalmak istiyor. 15 puanla averajla puan cetvelinde 15. sırada bulunan Konyaspor, seri puanlarla düşme hattından çıkmayı hedefliyor.

31 Ocak Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta kapanış maçında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekibin futbolcularından Hakan Aslantaş, zor bir deplasmana gideceklerini söyledi. Bursaspor maçı sonrası taraftarıyla, yönetimiyle takımda herkesin bir bütün olduğunu belirten Aslantaş, "Çoğu arkadaşımız aramızdan ayrıldı ama onların yerine yeni arkadaşlarımız geldi. Bizim hedefimiz belli, bu takımı ligde tutacağız. Seneye de inşallah daha iyi yerlerde oynayacağımızı düşünüyorum. Eskişehirspor zor bir deplasman bunu tüm Türkiye biliyor ama bizim gücümüz belli, iyi oynayıp puanla döneceğiz" dedi.

Mehmet Sedef ise, her maça final gibi baktıklarını ve bu doğrultuda hazırlandıklarını dile getirdi. Sedef, "Hocamızın dediğini sahaya yansıtırsak zaten istediğimiz neticeyi alırız. Eskişehir'den 3 puanla döneriz. Takıma yeni katılanlar çok çabuk adapte oldu. Uyum sağladılar, arkadaşlık ortamı da iyi oldu. Takımımızın daha iyi olacağını düşünüyoruz. Daha kuvvetli bir Konyaspor izlettireceğiz" diye konuştu.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA